Uzmanından dikkat çeken Pazar uyarısı – Peteklerinizi kontrol edin!

Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten Pazar günü ile ilgili önemli bir uyarıda bulundu. Ökten, peteklerin muhakkak kontrol edilmesi gerektiğini söyledi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Uzmanından dikkat çeken Pazar uyarısı – Peteklerinizi kontrol edin!

Havaların soğumasının hissedildiği bugünlerde uzmanlar art arda uyarılarda bulunuyor. Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten de Pazar gününe dikkat çekerek, peteklerin mutlaka kontrol edilmesi gerektiğini söyledi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber’de…

Kasım ayına girilmesiyle birlikte soğukların gelmesi beklenirken yaşanan sıcak havalar nedeniyle hava durumları en çok araştırılanlar arasına girdi.

Bu kapsamda vatandaşlar planlarını yapmak adına hava durumu tahminlerini takip ediyor. Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten de Pazar günü ile ilgili açıklamada bulundu.

Bugün hava nasıl olacak?

16 Kasım Perşembe günü için parçalı ve zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra aralıklı sağanak yağışlı bir hava tahmin edilmiş. Bu gün için rüzgarın güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette; öğle saatlerinden sonra ilimizin güney ve doğu ilçelerinde yer yer kuvvetli (hızı 30-60 km/sa) esmesi bekleniyor.

Uzmanından dikkat çeken Pazar uyarısı – Peteklerinizi kontrol edin!

Meteoloji 7. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, haftasonu karla karışık yağışının başlayacağını duyurulmuştu.
Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten de Pazar günü ile ilgili çok soğuk olacak uyarısında bulundu. 

Ökten paylaşımında, ‘Peteklerin havasını aldınız mı? Pazar günü ve özellikle gecesi hava çok soğuk olacak. Gece sıcaklıkları iç kesimlerde sıfırın altına düşecek. İstanbul'da bile 4 - 5 derece olacak’ ifadelerine yer verdi.