Büyük ses getirmişti - Seyyar satıcının isteği oldu

Kayseri'de armut satan seyyar satıcı ve zabıta ekipleri büyük ses getirmişti. O olayda yeni bir gelişme yaşandı. Seyyar satıcının bakın hangi isteği gerçek oldu? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

Büyük ses getirmişti - Seyyar satıcının isteği oldu

Kayseri'de armut satan seyyar satıcı ve zabıta ekipleri büyük ses getirmişti. O olayda yeni bir gelişme yaşandı.Seyyar satıcının istediği şey gerçek oldu..

Gevher Nesibe Caddesi'nde gerçekleşen olayda, Kayseri'de el arabasıyla armut satan seyyar satıcı Yunus Küsen'e zabıta müdahale etmiş, o anlar sosyal medyada paylaşılan bir video ile hızla yayılmış ve vatandaşın tepkisini çekmişti. Yunus Küsen olay sonrasında intihara kalkışmış kale surlarından ekipler tarafından indirilmişti.  Diğer yandan Belediye Zabıta Ekipleri Yunus Küsen'den şikayetçi olmuştu. Yunus Küsen'i yaşadığı olay sonrasında CHP Kayseri İl Başkan Yardımcısı Avukat Niyazi Ünalmış hukuki süreçte Küsen'e destek vereceğini açıklamıştı. Yaptığı açıklamada; ‘Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin zabıtlarının orantısız güç uygulayarak yaraladığı ve sonrasında pişkin pişkin şikayetçi oldukları Türkiye'nin gündemine oturan olayda; el arabasıyla ekmeğini kazanmaya çalışan Yunus Abimizin haklı isyanıyla çıktığı hak hukuk adalet mücadelesine omuz vereceğiz’  ifadelerine yer vermişti. Ayrıca, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'da Küsen'e destek açıklamasında bulunarak zararını karşılamak üzerine yardım sözü vermişti.

Yunus Küsen'le ilgili yeni bir gelişme yaşandı. 'Oh Be Dünya Varmış Derneği' Küsen için bir manav dükkanı açtı. Dernek, Türkiye ve Dünya'da her türlü afet ve krizden etkilenmiş insanlara yardım etmeyi amaçlayan bir kuruluştur. Dil, din, cinsiyet, sınıf ve siyasi düşüncü ayrımı yapmadan insanlara destek olmayı hedefleyen dernek Yunus Küsen'e katkı sağlamayı amaçlıyor.