Ünlü markette şok görüntü – Çekirdeğin içinden fare çıktı!

Türkiye'de yüzlerce şubesi bulunan ünlü markette satılan bir çekirdek markasının içinden fare çıktı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Ünlü markette şok görüntü – Çekirdeğin içinden fare çıktı!

Birçok ürün, içerik ve şikâyet inceleyen ve tüketicilerden gelen görselleri paylaşan Denetle isimli kullanıcı profili ŞOK marketlerde satılan Amigo marka çekirdeğin içinden fare çıktığını bildirdi. Sosyal medyada yayılan görsellerde bir farenin çekirdeklerle birlikte kavrulup tuzlandıktan sonra paketlendiğini gösteriyor.

Ünlü markette şok görüntü – Çekirdeğin içinden fare çıktı!

Tepkiler büyüyor!

Kullanıcının paylaşımını gören vatandaşlar görüntüye büyük tepkiler gösterdi. Bir kullanıcı, ‘Öncelikle fazlasıyla iğrenç bir durum. Ancak, kuruyemiş sektöründe bir çok üretimhanede farelerin cirit attığını söyleyebilirim. 

Denetlenseler ve videoya alınsa, bir daha ömür boyu kuruyemiş yiyemezdik bir çoğumuzun içi almazdı’ dedi. Başka bir kullanıcı ise, ‘Fare olduğunu anlamayıp, bütünleşmiş tuz sanıp yiyecek insanlar vardır. Eminim’ yorumunu yaptı.

Bir diğer kullanıcı ise ‘Ben almazdım bunu’ dedi. Bir diğeri ise ‘Şaka mı bu ya, anlamadan çitlemeye çalışırdım ben bunu’ diyerek tepkide bulundu.