Türkiye'nin Yeni GSM Operatörü Artık Aktif – İşte Fiyatlar

Türkiye'nin dördüncü ve yeni GSM operatörü olarak pazarda yerini alan Netgsm, artık aktif. Operatör fiyatlarının çok arttığı dönemde yeni gsm operatörünün fiyatlarının ne olacağı merak ediliyor. Fiyat bilgisi ve tüm detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Türkiye'nin Yeni GSM Operatörü Artık Aktif – İşte Fiyatlar

Türkiye'nin dördüncü ve yeni GSM operatörü olarak pazarda yerini alan Netgsm, artık aktif. Operatör fiyatlarının çok arttığı dönemde yeni gsm operatörünün fiyatlarının ne olacağı merak ediliyor. Netgsm'ın Yönetim Kurulu Başkanı Adem Öcal, şirketin 2009 yılında Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'ndan aldıkları lisanslarla faaliyete geçtiğini belirtti. Öcal, bu lisanslar arasında sabit telefon, sanal mobil telefon, internet servis sağlayıcılığı ve haberleşme altyapı lisanslarının bulunduğunu ifade etti.

Türkiye'nin Yeni GSM Operatörü Artık Aktif – İşte Fiyatlar

Netgsm, mobil telefon hizmetlerine ilk adımını sanal mobil şebeke hizmetleri kapsamında attı. Bu çerçevede, şirket GSM çekirdek şebeke altyapılarını kurarak 0510 22X XXXX numara bloğu için BTK'den onay aldı ve geçen yıl test hizmetlerine başladı. Halihazırda, sabit telefon hizmetleri alanında 200 bine yakın VoIP/SMS/internet abonesine sahip olan Netgsm, mobil hizmetlerde Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone'un ardından 4. operatör olarak faaliyet gösterecek.

Abone alımlarının, geleneksel bayilerin yanı sıra e-Devlet veya akıllı telefonlardaki yapay zeka doğrulamalı mobil uygulama üzerinden yapılabileceğini belirten Öcal, bu sayede abonelik sürecinin daha kolay ve hızlı bir şekilde tamamlanabileceğini vurguladı. Ayrıca, diğer GSM operatörlerinin numaralarının da Netgsm'e taşınabileceğini açıkladı.

Türkiye'nin Yeni GSM Operatörü Artık Aktif – İşte Fiyatlar

Netgsm'ın hizmete başlamasıyla birlikte, Türkiye'nin telekomünikasyon sektöründe daha da rekabetçi bir ortam oluşması bekleniyor. Müşterilere daha fazla seçenek sunulmasıyla birlikte, fiyatlar ve hizmet kalitesi konusunda da daha fazla rekabetin yaşanması bekleniyor. 

Abonelik Ücretleri ise Şöyle;

10 GB + 500 Dakika + 50 SMS; 99 TL

15 GB + 500 Dakika + 50 SMS; 119 TL

10 GB + 1500 Dakika + 100 SMS; 129 TL

20 GB + 500 Dakika + 100 SMS; 149 TL 

Ayrıntılı bilgi için TIKLAYINIZ...