Türkiye'nin en büyüğü Talasgücü Belediyespor oldu!

U14 Türkiye Şampiyonası'nda finallere kalan Talasgücü Belediyespor, önce yarı final sonra finaldeki rakibini 3-1 yenerek Türkiye Şampiyonu oldu. Detaylar haberimizde...

Türkiye'nin en büyüğü Talasgücü Belediyespor oldu!

U14 Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye Finallerine kalan ve adını son 4 takım arasına yazdıran Talasgücü Belediyespor, yarı final maçında Denizli Bereketlispor’u 3-1 mağlup etti. Bu galibiyetin ardından Sarı-lacivertliler adını finale yazdırdı.

Türkiye'nin en büyüğü Talasgücü Belediyespor oldu!

Bugün final maçında İstanbul Kartalspor ile karşılaşan Talasgücü Belediyespor, rakibini 3-1 mağlup ederek Türkiye Şampiyonu oldu. Talasgücü Belediyespor daha önce de 2019 yılında U19 takımıyla Türkiye'nin en büyüğü olmuştu. Sarı-lacivertli takım, U14 takımıyla da aynı başarıyı göndererek Kayseri'yi gururlandırdı.

Türkiye'nin en büyüğü Talasgücü Belediyespor oldu!

Kupasına kavuştu

Talasgücü Belediyespor, Bolu'da oynanan U14 Türkiye Şampiyonası finalinde İstanbul ekibini yenerek şampiyonluk kupasına kavuştu. 

Talasgücü Belediyespor Kulübü, U14 takımını tebrik ederek şu açıklamayı yaptı;

''GENÇLERİMİZ TARİH YAZDI
TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU HAYIRLI OLSUN
U-14 ligi Türkiye Finallerinde takımımız final maçında İstanbul Kartalspor ile karşılaştı. Rakibini 3-1 mağlup eden gençlerimiz tarih yazarak Türkiye Şampiyonu oldu ve kupayı Kayseri’ye getirdi. Türkiye şampiyonu olarak Kayseri’yi gurulandılan Onursal Başkanımız başta olmak üzere yönetim kurulumuza, teknik heyetimize ve futbolcularımıza sonsuz teşekkür ediyoruz.''