Türkiye'de Sadece Ürgüp'te Yaşandı!

Uçan balonları ve festivalleri ile tanınan Nevşehir'in Ürgüp ilçesi, bu kez de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları ile gündem oldu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Türkiye'de Sadece Ürgüp'te Yaşandı!

Tüm Türkiye’de çeşitli etkinliklerle kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na damgasını Ürgüp ilçesi vurdu.

Nevşehir’in Ürgüp İlçesi’nde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104. Yıl kutlamaları adeta festival tadında yaşandı.

Türkiye'de Sadece Ürgüp'te Yaşandı!

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, Ürgüp Hükümet Konağı önündeki Atatürk anıtına Milli Eğitim Müdürü Savaş Özdemir tarafından çelenk sunması ile başlayan protokol kutlamaları yerini vatandaşların eğlencesine bıraktı.

FİB Haber’den edinilen bilgilere göre Ürgüp İlçe stadında devam eden kutlamalara İlçe Kaymakamı Cüneyt Caner ve Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. 

Türkiye'de Sadece Ürgüp'te Yaşandı!

Coşkuyla kutlanan bayramda, öncelikle öğrenciler tarafından şiirler okundu. Öğrencilerin gösterileri ile devam eden festival tadındaki kutlamalarda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına sıcak hava balonları damga vurdu.