Tüm Türkiye'nin aklına kazınan Şehit babası vefat etti!

Fırat Kalkanı Harekatı'nda, Suriye'nin kuzeyindeki El Bab bölgesinde 8 Şubat 2017 tarihinde şehadete eren, Uzman Çavuş Gökhan Kılıç'ın babası Mehmet Kılıç vefat etti. Oğlunun şehadet haberini aldıktan sonra çekilen fotoğrafıyla tüm Türkiye'nin akıllarına kazınmıştı. Detaylar haberimizde…

Tüm Türkiye'nin aklına kazınan Şehit babası vefat etti!

Fırat Kalkanı Harekatı’nda, Suriye’nin kuzeyindeki El Bab bölgesinde 8 Şubat 2017 tarihinde şehadete eren Uzman Çavuş Gökhan Kılıç’ın babası Mehmet Kılıç vefat etti. Oğlunun şehadet haberini aldıktan sonra çekilen fotoğrafıyla tüm Türkiye’nin akıllarına kazınmıştı.

Adana’da doğan, aslen Şanlıurfalı olan 4 çocuk babası Mehmet Kılıç, 4. evladı olan Şehit Uzman Çavuş Gökhan Kılıç’ın şehit haberini nasıl aldığını 2019 yılında Tabuta Sığmayanlar programında anlatmıştı. Şehit Babası Kılıç, katıldığı programda; ‘Şerefliyim, gururluyum ve her şey Vatan için!’ sözlerini dile getirmişti.

Şehit Uzman Çavuş Gökhan Kılıç’ın babası edinilen bilgiye göre, geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Mehmet Kılıç’ın cenazesi öğle namazına müteakip Adana Buruk Mezarlığı’na defnedildi.