TRT ekibi ve ünlü şarkıcı Alişan Kayseri'de!

Kayserili Kadınlar Alişan ile Hayata Gülümsedi. TRT'nin sevilen gündüz kuşağı programı Kayseri'de çekim yaptı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde…

TRT ekibi ve ünlü şarkıcı Alişan Kayseri'de!

TRT'nin sevilen gündüz kuşağı programı Alişan ile Hayata Gülümse, Kayseri'de unutulmaz bir çekime ev sahipliği yaptı. Ünlü şarkıcı Alişan ve ekibi, Hacılar Erciyes Kadın Kooperatifi'nde gerçekleştirdikleri çekimde Kayserili kadınlarla buluştu.

Hacılar Kaymakamı Burak Dertlioğlu, program ekibini ilçede ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını belirtti. Dertlioğlu, ‘Valimiz sayın Gökmen Çiçek’in önderliğinde Hacılar Erciyes Kadın Kooperatifimizde 'Alişan İle Hayata Gülümse' program çekimi için ilçemizde bulunan Alişan ve çekim ekibine kolaylıklar diledik.’ dedi.

TRT ekibi ve ünlü şarkıcı Alişan Kayseri'de!

Alişan ve ekibi Hacılar Erciyes Kadın Kooperatifi'nde gerçekleşen çekimde Kayserili kadınlarla keyifli anlar yaşadı. Programın içeriği ve konuklarıyla ilgili detaylar ise merakla bekleniyor.

Alişan İle Hayata Gülümse programının Kayseri çekimi, bölgedeki kadın girişimciliğine ve kooperatif çalışmalarına dikkat çekerek izleyicilerden büyük ilgi görmesi bekleniyor.

TRT'nin yeni dizisi Kayseri'de çekilecek! Haberin detayları için tıklayın....

Soğanlı Vadisi'nde çekilecek dizinin başrol oyuncusu kim? haberin detayları için tıklayın....