Transfer yasağı haberine Kayserispor'dan açıklama geldi!

Kayserispor'a FIFA tarafından verilen 3 dönemlik transfer yasağı hakkında Basın Sözcüsü Batuhan Samet Koç açıklamalarda bulundu. Koç, 'Kayserisporlu taraftarlarımızın içi rahat olsun.' dedi. Detaylar haberimizde...

Transfer yasağı haberine Kayserispor'dan açıklama geldi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

FIFA'nın sitesinde yer alan bilgilere göre; Süper Lig takımlarından Adana Demirspor, Antalyaspor, Alanyaspor, Hatayspor, Ankaragücü, Mondihome Kayserispor'a 3'er, Samsunspor'a ise 2 dönem transfer yasağı getirildi.

Hem ulusal hem de yerel haber kanalları tarafından aktarılan bu haberler hakkında Kayserispor'dan resmi açıklama geldi. İlk ağızdan yapılan açıklamaya göre transfer yasağının aktif olarak bulunduğu ancak ödeme yapılması halinde yasağın kalkacağı açıklandı.  

DOSYA BORCUNU ÖDERSENİZ YASAĞI KALDIRABİLİRSİNİZ

Kayserispor Basın Sözcüsü Batuhan Samet Koç, Kayserispor ile birlikte 7 kulübün transfer yasağı aldığı yönündeki haberlere açıklık getirdi. Koç, 'Futbolcu transferinde dosya borcunu öderseniz yasağı kaldırabilirsiniz' ifadelerini kullanarak, 'Kayserisporlu taraftarlarımızın içi rahat olsun.'dedi.

KAYSERİSPORLU TARAFTARLARIN İÇİN RAHAT OLSUN

Sosyal medya heabından açıklama yapan Koç, 'FIFA'nın resmi sitesinde yazan metin Türkçe’ye tercüme edildiğinde başka bir manası çıkıyor ortaya. Bu nedenle bu haber tam olarak böyle değil, futbolcu transferinde dosya borcunu öderseniz yasağı kaldırabilirsiniz. Kayserisporlu taraftarlarımızın içi rahat olsun.' ifadelerini kullandı.  

Transfer yasağı haberine Kayserispor'dan açıklama geldi! -

Koç, 'FIFA’nın transfer yapamaz raporu verdiği kulüpler. Kesin olarak transfer yasağı alan kulüpler değil.' dedi.

Kayserispor ile birlikte transfer yasağı alan kulüpler şu şekilde;

Adana Demirspor - 3 dönem
Antalyaspor - 3 dönem
Alanyaspor - 3 dönem
Hatayspor - 3 dönem
MKE Ankaragücü - 3 dönem
Kayserispor -3 dönem
Samsunspor - 2 dönem