Son Dakika! Kayserispor'a FIFA'dan ağır ceza geldi

FIFA, Süper Lig ekiplerinden Kayserispor başta olmak üzere toplamda 7 kulübe transfer yasağı verdi. Detaylar ve cezalar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Son Dakika! Kayserispor'a FIFA'dan ağır ceza geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor'da son dakika şoku, FIFA'dan ağır ceza geldi. 

FIFA, Süper Lig'de Kayserispor başta olmak üzere toplamda 7 Türk takımına transfer yasağı uygulama kararı aldı. Bu kapsamda, Kayserispor, Adana Demirspor, Antalyaspor, Alanyaspor, Hatayspor, MKE Ankaragücü, ve Samsunspor'un transfer yapamayacak. 

FIFA tarafından açıklanan karara göre, Kayserispor'a 3 dönem, Adana Demirspor'a 3 dönem, Antalyaspor'a 3 dönem, Alanyaspor'a 3 dönem, Hatayspor'a 3 dönem, MKE Ankaragücü'ne 3 dönem ve Samsunspor'a 2 dönem boyunca transfer yasağı getirildi. konuyla ilgili şu ana kadar Kayserispor'dan herhangi bir açıklama gelmedi. Kayserispor'dan ceza hakkında itiraz edeceği gelen bilgiler arasında yer aldı. Spor hukukçusu Metin Baykan, Sarı-Kırmızılı kulübe Andrea Bertolaci ve ardından Olivier Kemen'den dolayı ceza gelebileceği yönünde geçtiğimiz ay içinde açıklama yapmıştı. Son dakika gelişmeleri için Kayseri Anadolu Haberin Kayseri haberlerini takip etmeye devam edin.  

Konuyla ilgili olarak basın sözcüsü Samet Koç'tan açıklama geldi. Koç, 'FIFA nın resmi sitesinde yazan metin Türkçe’ye tercüme edildiğinde başka bir manası çıkıyor ortaya. Bu nedenle bu haber tam olarak böyle değil, futbolcu transferinde dosya borcunu öderseniz yasağı kaldırabilirsiniz. Kayserisporlu taraftarlarımızın içi rahat olsun' dedi.