Tramvayda Yaşanan Kavga Gündem Oldu!

Eskişehir'de tramvayda yabancı uyruklu ve Türk vatandaşların kavgası gündem oldu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Tramvayda Yaşanan Kavga Gündem Oldu!

Eskişehir’de tramvayda yabancı uyruklu ve Türk vatandaşların kavgası gündem oldu.

Türk vatandaşların ‘Türkçe konuşsana’ ikazları ile başlayan kavganın şiddeti yabancı uyruklu vatandaşın cevap vermesi ile şiddetlendi. ‘Ben burada misafirim’ diyen vatandaş yaptıklarının günah olduğunu söyleyince Türk vatandaşlar ‘Size ses çıkarmadıkça tepemize çıktınız’ tepkilerinde bulundu. Yabancı uyruklu vatandaş bu tepkilerin üzerine ‘Höst abla’ cevabında bulunarak kavganın boyutu daha da şiddetlendi. Elinde şişe ile Türk vatandaşları tehdit eden yabancı uyruklu kadın, argo kelimelerle tartışmayı sürdürdü. Müslüman olmadıklarını iddia eden yabancı uyruklu kadına ‘defolun gidin buradan, ülkenizi bırakıp buraya kaçtınız gidin ülkenize’ tepkilerinde bulundular.

Sözlü tartışmadan sonra olay yabancı uyruklu kadının Türk vatandaşlara vurması ile devam etti. Darp edilen vatandaş yabancı uyruklu kadın ve çocuklarını tramvaydan attı. Tramvay kapısı tekrar açılınca yabancı uyruklu kadın tekrardan saldırıda bulundu.

Olayla ilgili bilgiler bununla kısıtlı olup, detayları ile ilgili net bir bilgi bilinmemektedir.

Videonun altına gelen yorumlarda, her ne kadar Türk vatandaşlar haklı bulunsa da çocukların önünde böyle bir tartışmanın yaşanmaması gerektiği yönünde oldu.