Kayserispor sezonu komşuda noktalayacak

Kayserispor için oldukça zorlu geçen Süper Lig 2023-2024 sezonu, 25 Mayıs Cumartesi günü komşu kent Sivas'ta noktalanacak. Çağdaş Atan ile başlayan sezon, Recep Uçar ile devam ederken, Burak Yılmaz ile tamamlanacak.

Kayserispor sezonu komşuda noktalayacak

Sarı-kırmızılı ekip, 3 hoca değiştirdiği, kapalı olan transfer tahtasının bin bir zorluklarla açtığı, FIFA’dan devamlı olarak transfer yasağının geldiği ve üç puanının silindiği bu sezonu, ligde kalarak tamamlayacak. Geçtiğimiz hafta sonu Konyaspor’u konuk eden Kayserispor, sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı. Aynı anlarda Hatayspor ise Beşiktaş ile berabere kalınca Kayserispor’un ligde kalması kesinleşti.  Son yıllarda alışkanlık haline gelen küme düşme korkusunu bu sezon da yaşayan Kayserispor, 2 Haziran’da Genel Kurul’a gidecek. 

Kayserispor sezonu komşuda noktalayacak

TAKIM GENEL KURULA GİDECEK

Kayserispor 25 Mayıs’ta Sivasspor ile oynayacağı maçtan sonra bu sezonu noktalayacak. Vakit kaybetmeden yeni sezon için planlamalara başlayacak olan Sarı-kırmızılı ekip, ilk olarak seçimli genel kurul yapacak.  2 Haziran’da çoğunluk sağlanamaması durumunda 9 Haziran Cumartesi yapılacak olan seçimli genel kurul için şimdilik başkan adayı bulunmuyor. Mevcut Başkan Ali Çamlı ile yola devam edilmesi planlanan Kayserispor’da yeni sezon için kollar erkenden sıvanacak. Kayserispor, son maçında Sivasspor’u yenerek ligi 45 puanla noktalamak istiyor.