Taş'tan seçim değerlendirmesi

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneği Başkanı Ahmet Taş, 14 ve 28 Mayıs'ta yapılan seçimlerin Kayseri'ye ve ülke geneline yansımalarını değerlendirdi. Peki Taş neler söyledi? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde..

Taş'tan seçim değerlendirmesi

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneği Başkanı Ahmet Taş Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'ne gelerek burada basın açıklamasında bulundu.

Seçim sonuçları ile ilgili konuşan Taş, dernek olarak TBMM'ye girmeye hak kazanan milletvekillerini ve yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik ettiklerini söyedi.

Yönetim kurulu üyelerininde bulunduğu konuşmada Taş, "Seçim sonuçlarının insanımız, ülkemiz, gönül coğrafyamız ve insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyor ve diyoruz ki; şu andan itibaren Cumhurbaşkanımız 85 milyon insanımızın cumhurbaşkanıdır. 85 milyon Vatandaşımız da Cumhurbaşkanımızın vatandaşlarıdır. Artık tüm siyasi kavgaları bırakarak,İnsanımız Ülkemiz ve bizden büyük beklentileri olan Gönül coğrafyamızın geleceğini inşa etmek için el ele gönül gönüle vererek, birlikte yürüme vaktidir." dedi.

Taş, Türkiye'de uzun süredir hazırlığı yapılan Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimleride 14 Mayıs günü % 88 leri aşan rekor bir katılımla gerçekleştiğini belirtti.