Taraftarın gözdesi oldu - Kayserispor Haberleri

Kayserispor'un Beşiktaş'tan kiraladığı genç yetenek Kartal Kayra Yılmaz, teknik kapasitesi ve oyun zekasıyla Süper Lig'de farkını ortaya koyuyor. Recep Uçar'ın ısrarla ısrar ettiği Yılmaz, takımına önemli katkılarda bulunuyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Taraftarın gözdesi oldu - Kayserispor Haberleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Süper Lig'de son 4 maçın tamamını kazanarak, damga vuran Kayserispor, transferin son gününde Beşiktaş'tan Kartal Kayra Yılmaz'ı kadrosuna katmıştı. Genç oyuncu, kısa sürede sergilediği etkileyici performansla futbolseverlerin gözdesi oldu.

Teknik direktör Recep Uçar'ın özel isteği üzerine takıma kazandırılan Yılmaz, orta sahanın farklı pozisyonlarında görev alarak, hem savunmada hem de hücumda etkili bir oyun ortaya koyuyor. 6, 8 ve 10 numara pozisyonlarında oynayan genç oyuncu, 7 maçta 629 dakika süre aldı ve takımının vazgeçilmezlerinden oldu.

Taraftarın gözdesi oldu - Kayserispor Haberleri

Alanında spor otoriterleri tarafından Türkiye'nin en iyi Türk futbolcuları arasında gösterilen Yılmaz, Kayserispor forması altında mutlu olduğunu ve takımın başarısı için elinden geleni yaptığını ifade etti. Milli arayı en iyi şekilde değerlendirerek takımın 4 maçlık galibiyet serisini 5 maça çıkarmak istediklerini kaydeden Kartal Kayra, henüz golle tanışamasa da kısa sürede taraftarın sevgisini kazandı.
Kayserispor'un yıldızı Kartal Kayra Yılmaz, gelecek vadederek A Milli takıma göz kırptı.