Taraftar öyle bir yanıt verdi ki – Kayserispor Haberleri

beINSPORTS, Kayserispor'un efsane futbolcularından Franco Dario Cangele ve Pablo Martin Batalla arasında kıyaslama yaptı. Bir Kayserispor taraftarının yanıtı güne damgasını vurdu. Detaylar için Kayseri haberimizi okuyun.

Taraftar öyle bir yanıt verdi ki – Kayserispor Haberleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Süper Lig'in yayıncı kuruluşu beINSPORTS, Kayserispor'un efsane futbolcularından Franco Dario Cangele'yi ve Bursaspor'un Arjantinli futbolcusu Pablo Martin Batalla'yı gündeme taşıdı.

Sporseverlere yöneltilen soruda, 'Trendyol Süper Lig gurmelerine güzel bir soruyla geliyoruz. Pablo Martin Batalla mı? Franco Dario Cangele mi?' diye bir paylaşıl yapıldı. Sosyal medya platformu X hesabı üzerinden paylaşılan soru kısa sürede büyük ilgi gördü. Kayserispor taraftarları arasında öne çıkan bir yorum ise dikkat çekti. Bir taraftar, 'Batalla Cangele'ye çay servisi yapar' yorumu yaparak gündeme damgasını vurdu.
Ancak, tartışma sadece bu yorumla sınırlı kalmadı. Başka bir taraftar ise, 'Yaklaşık 200 maçını canlı gözle izledim, Pablo büyük topçuydu. Kıyaslama yapacaksanız, onu Alex ile Hagi ile kıyaslayın' ifadeleriyle dikkat çekti.
Yayıncı kuruluşun sorduğu bu soru Franco Dario Cangele'yi bir kez daha hatırlattı. İki Arjantinlinin kıyaslanması büyük ilgi görürken, nasıl bir sonuç çıkacağı merak edildi.