Kayserisporlu O Futbolcu Nerede? Sırra Kadem Bastı

Kayserispor'un deneyimli sol beki Lionel Carole, Trabzonspor maçında yaşadığı sakatlık sonrasında adeta sırra kadem bastı. Pendikspor, Fenerbahçe ve Konyaspor maçlarında forma giymeyen Fransız futbolcu hakkında kulüpten resmi bir sağlık bilgilendirmesi gelmemesi, taraftarları meraklandırdı. Detaylar Kayseri haberimizde...

Kayserisporlu O Futbolcu Nerede? Sırra Kadem Bastı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor'un başarılı sol beki Lionel Carole, nerede? Trabzonspor maçında yaşadığı sakatlık sonrasında oyundan çıkan Fransız sol bek, adeta sırra kadem bastı. Sakatlığı nedeniyle Pendikspor, Fenerbahçe ve Konyaspor maçlarında sahada yer alamayan Carole'un sağlık durumu hakkında kulüpten henüz resmi bir açıklama gelmedi.
Carole'un yokluğunda teknik direktör Hasan Ali Kaldırım’a şans tanırken, Fransız futbolcunun sağlık durumuyla ilgili net bilgi gelmemesi kafaları karıştırdı. 

Kayserisporlu O Futbolcu Nerede? Sırra Kadem Bastı

Taraftarlar, özellikle Carole'un sağlık durumuyla ilgili resmi bir açıklama bekliyor. Antrenmanlara çıkmayan Carole, Sivasspor maçında da forma giyemeyecek. Olivier Kemen’in takımdan ayrılması, Mane, Julian ve Hosseini gibi önemli oyuncuların da milli takımlarına gitmesiyle birlikte Kayserispor’daki eksik sayısı 5’e çıktı. Bu durum teknik direktör Recep Uçar’ın elini zayıflatıyor. Genç çalıştırıcının genç oyunculara yönelmesine kesin gözle bakılıyor.