Taraftar Kardeşliği!

Kayserispor bugün kendi sahasında Ankaragücü'nü konuk edecek. Maç öncesinde yayımlanan dostluk mesajları taraftar kardeşliğini bir kere daha ön plana çıkardı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

Taraftar Kardeşliği!

Kayserispor bugün kendi sahasında Ankaragücü'nü konuk edecek. Maç öncesinde yayımlanan dostluk mesajları taraftar kardeşliğini bir kere daha ön plana çıkardı.

Kayserispor-Ankaragücü maçı bugün RHG Enertürk Enerji Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma saat 13:30'da başlayacak. Karşılaşmada Turgut Doman düdük çalacak. Ligin ilk yarısında Ankara'da oynanan maç 3-0 Ankaragücü'nün üstünlüğüyle sonuçlanmıştı. 

Kayserispor bugun Ankaragücü'nü konuk edecek. Saat 13.30'da baslayacak olan maç  öncesinde dostluk mesajları yürekleri ısıtıyor.

İki dost kulup arasindaki yaşananlar Süper Lig'de örnek oluyor. 'Sporadamı' adlı Kayserispor taraftarı, Ankara'dan Kayseri’ye gelmek üzere yola çıkan Ankaragücü taraftarı için; 'Kayseri'mize gelmek üzere Yarın sabah yola çıkacak olan @Ankaragucu taraftarlarına kazasız belasız hayırlı yolculuklar...' paylaşımı yaptı.  

 

Bu paylaşım futbolun, sadece sahada olmadığını bir kez daha gösterdi