Tanesi 2,5 TL… Kayseri'de satışları başladı!

İlkbahar aylarında tohumu atılan sebze fideleri, Kayseri'de pek çok noktada satışa sunulmaya başladı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Tanesi 2,5 TL… Kayseri'de satışları başladı!

İlkbahar aylarında tohumu atılan sebze fideleri, Kayseri’de market ve fidecilerde satışa sunulmaya başlandı.

Tanesi 2,5 TL… Kayseri'de satışları başladı!

Kayseri’de havaların ısınmasıyla birlikte yetiştirilen domates, salatalık, biber gibi birçok sebze fideleri tezgâhlarda satışa sunulmaya başladı. 2,5 TL' den satışa sunulan sebze fideleri, vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

Yıllardır fide satıcılığı yaptığını söyleyen Kayseri Fidancılık görevlisi fiyatlar hakkında bilgilendirmelerde bulunarak, ‘Domates, biber fideleri 2,5 TL. Salatalık, acur, altın çilek, fesleğen, burada ne ararsanız var. Hepsi de 2,5 TL tane fiyatı. Viyol çiçekler 15 TL, saksılı çiçekler 50 TL’den başlıyor, 100-150. Askılılar 150-200 TL bandında, salon çiçekleri 200-400 TL arasında değişiyor' dedi.

Sebze fidelerinden en çok domatesin tercih edildiğini kaydeden fideci esnafı, 'En çok tercih edilen sebze fidelerinden domates, biber, patlıcan, salatalık her zaman ön plandadır. En çok onlar satılır. Çiçek olarak da kasalı çiçeklerden tok kadife, kedi tırnağı, ateş çiçeği, begonya çok tercih edilir’ diye konuştu.

Tanesi 2,5 TL… Kayseri'de satışları başladı!Tanesi 2,5 TL… Kayseri'de satışları başladı!Tanesi 2,5 TL… Kayseri'de satışları başladı!