Süper Kupa finalini Kayseri Bölgesi hakemi yönetecek! (Galatasaray - Fenerbahçe)

Türkiye Süper Lig şampiyonu ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonunun karşılaşacağı 2023 Turkcell Süper Kupa Finalinde, Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Bu müsabakayı Kayseri bölgesi hakemi yönetecek. Bu maç ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

Süper Kupa finalini Kayseri Bölgesi hakemi yönetecek! (Galatasaray - Fenerbahçe)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Pazar günü lig maçında karşılaşan ezeli rakipler Galatasaray ile Fenerbahçe, bu kez Süper Kupa finalinde karşı karşıya gelecek. Bu müsabaka 29 Aralık Cuma günü saat 20:45'te Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanacak. Müsabakayı yönetecek hakem de belli oldu.

BİTİGEN YÖNETECEK 

Türkiye Futbol Federasyonu bu 90 dakikayı yönetecek hakemi açıkladı. Kayseri Bölgesi Hakemi Abdulkadir Bitigen bu zorlu 90 dakikada düdük çalacak.

Süper Kupa finalini Kayseri Bölgesi hakemi yönetecek! (Galatasaray - Fenerbahçe)

TFF'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; '2022-2023 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe arasında 29 Aralık 2023 Cuma günü Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanacak 2023 Turkcell Süper Kupa müsabakasını Abdulkadir Bitigen yönetecek.

Al-Awwal Park (Kral Suud Üniversitesi) Stadyumu'nda saat 20.45'te başlayacak maçta Abdulkadir Bitigen'in yardımcılıklarını Erdem Bayık ve Mustafa Savranlar yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Volkan Bayarslan olacak.'

MAÇ HANGİ KANALDA?

Suudi Arabistan başkenti Riyad’da bulunan Al-Awwal Park’ta oynanacak olan Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa maçı, 29 Aralık Cuma günü saat 20:45’te başlayacak. Karşılaşma ATV ekranlarında canlı yayınlanması bekleniyor.