Erciyes Üniversitesi'nden Kartal Şehitliği'ne… O tarihte şehitler için yürüyecekler!

Kayseri Ülkü Ocakları 12 vatan evladımızın şehit olduğu terör saldırısı sonrası Erciyes Üniversitesi'nden Kartal Şehitliği'ne yürüyerek bir anma programı düzenleyeceklerini duyurdu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Erciyes Üniversitesi'nden Kartal Şehitliği'ne… O tarihte şehitler için yürüyecekler!

Kayseri Ülkü Ocakları 12 vatan evladımızın şehit olduğu terör saldırısı sonrası Erciyes Üniversitesi’nden Kartal Şehitliği’ne yürüyerek bir hem Sarıkamış Şehitlerini hem de 12 Şehidimizi anma programı düzenleyeceklerini duyurdu. Kayseri Ülkü Ocakları vatandaşlara ‘Bayrağını al sen de gel’ çağrısında bulundu. 

Kayseri Ülkü Ocakları Kuzey Irak’taki hain terör saldırısı sonrası şehit düşen 12 asker ve Sarıkamış Şehitleri için anma programı düzenleyeceğini duyurdu. Vatandaşın da davet edildiği programda ‘Bayrağını al sen de gel’ sloganına yer verildi.

Kayseri Ülkü Ocakları’nın X platformunda yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi, ‘27 Aralık 2023 Çarşamba günü Sarıkamış Şehitlerimiz ve şehit olan 12 vatan evladı olmak üzere şehitlerimiz için Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanlığı olarak Erciyes Üniversitesi ve Kartal Şehitliği arasında yürüyüşümüz ve ardından Kuran-ı Kerim Tilavetimiz olacaktır’

Ülkü Ocakları önünden otobüsün hareket edeceği bilgisinin de bulunduğu duyuruda, ‘Bütün halkımız davetlidir. (Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanlığı önünden otobüs hareket edecektir.) Aziz şehitlerimizin ruhu şad olsun. Bayrağını al sende gel! Yer: Erciyes Üniversitesi Saat: 12:00’ ifadelerine yer verildi.