Spotify tarafından şaşırtıcı yeni bir özellik: Şarkı Falı

Spotify kullanıcılarını şaşırtmaya devam ediyor. Bu özellik herkes tarafından garip karşılandı. Şarkı Falı özelliği Spotify kullanıcılarına hangi ayrıcalıkları kazandıracak? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri Haberlerinde…

Spotify tarafından şaşırtıcı yeni bir özellik: Şarkı Falı

Spotify tarafından yeni özellik müzikseverlere duyuruldu!  Şarkı Falı adı verilen bu özellik Spotify kullanıcılarını bir hayli sevindirecek. Peki bu şaşırtıcı özellik ne işe yarıyor?

Spotify tarafından şaşırtıcı yeni bir özellik: Şarkı Falı

Adıyla herkesin dikkatini çeken bu özellik ‘Şarkı Falı’. Spotify, kullancıların sorduğu sorulara müzik olarak yanıtlar almasını sağlayan yapay zeka destekli bir özellik. Spotify’ın ‘Şarkı Falı’ özelliği kişinin müzik ve şarkı adlarına ilişkin tercihlerinden yararlanarak tıpkı bir medyumdan yanıt alıyormuş gibi kullanıcıya şarkılar ile cevap vermesine dayalı.

Şarkı Falı özelliği sayesinde öğle yemeğinizde bile ne yiyeceğinize dair cevaplar almanız mümkün. Spotify uygulamasını açtıktan sonra Okul, Arkadaşlar ve Aile, Kariyer, Geleceğim, Aşk gibi çeşitli kategorilerden de yararlanılabiliyor.

Peki Şarkı Falı nasıl kullanılıyor;

Adım 1: Mobil cihazınızdan ‘http://spotify.com/songpsychic’ sekmesine gidin ve Şarkı Falı özelliğini açın.
Adım 2: Karşınıza çıkan ekrandan ‘Kullanmaya Başla’ kısmına tıklayın.
Adım 3: Soru sormak istediğiniz konunuzu seçin.
Adım 4: Açılan ekrandan ‘Gönder’e basın ve Şarkı Falı’nın sizin için bulduğu şarkıya ulaşın.