Kayserispor'da Recep Uçar B planını devreye sokacak

Kayserispor, Süper Lig'in ikinci yarısının açılışında Galatasaray'a konuk oluyor. Kayserispor, 7 önemli eksikle mücadele ederken, Galatasaray'da da kadrosunda aynı sayıda eksik bulunuyor. Atilla Karaoğlan'ın düdük çalacağı zorlu mücadelede saat kaçta başlayacak? Detaylar Kayseri haberimizde!

Kayserispor'da Recep Uçar B planını devreye sokacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor, İstanbul'a galibiyet parolasıyla gitti. 
Sarı-Kırmızılı takım, son 4 maçta aldığı yenilgileri telafi edip, sezonun ikinci yarısına galibiyetle başlamanın hesaplarını yapıyor. Recep Uçar yönetimindeki Kayserispor, 15 Ocak Pazartesi günü deplasmanda Galatasaray’ın konuğu olacak. Her iki takım da hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini bekliyor.
Kayserispor’da önemli eksikler bulunuyor. Milli takımlara giden Julian Jeanvier, Carlos Mane ve Majid Hosseni’in yanı sıra sakatlığı bulunan Lionel Carole, Miguel Cardoso, Galatasaray maçında görev alamayacak. Bu oyuncuların yanı sıra takımdan ayrılan Olivier Kemen ve Mame Thiam da oynayamayacak. Toplamda 7 eksikle sahaya çıkacak Sarı-Kırmızılı takımda genç çalıştırıcı Recep Uçar, kadro kurma konusunda oldukça zorlanıyor. Kayserispor’da eksik oyuncuların yerine genç oyuncuların oynaması bekleniyor.
Galatasaray cephesinde de benzer bir durum söz konusu. Mauro Icardi, Davinson Sanchez, Sergio Oliveira, Kerem Aktürkoğlu, Hakim Ziyech, Cedric Bakambu ve Sacha Boey, Kayserispor maçında forma giyemeyecek. 
Süper Lig'in ikinci yarısının ilk maçı Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde saat 20:00’de başlayacak. Zorlu mücadelede Atilla Karaoğlan düdük çalacak. Her iki takım da önemli eksikleriyle başa çıkmaya çalışacak ve sezonun ikinci yarısına galibiyetle başlama hedefiyle sahada olacak.
Ligin ilk yarısında Kayseri’de oynanan maç 0-0 beraberlik ile sonuçlanmıştı.