Sivasspor-Kayserispor maçına gidecek olanlar dikkat!

Kayserispor taraftarı Kapalı Kale, sezonun son haftasında Sivas deplasmanında takımlarını yalnız bırakmayacak. Deplasman organizasyonu, toplanma ve hareket saatleri ile katılım şartları hakkında önemli detaylı paylaşıldı. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberde...

Sivasspor-Kayserispor maçına gidecek olanlar dikkat!

Kayserispor Taraftarı Kapalı Kale, sezonun son haftasında da takımlarını deplasmanda yılnız bırakmayacak. Kapalı Kale’den yapılan açıklamada Sarı konsepti uyarısı yapıldı. 

Ahmet Dirgenali liderliğindeki Kapalı Kale'den Büyük Kayserispor taraftarı, sevdamızın peşinde bu hafta Sivas deplasmanında buluşuyoruz. İsim yazma işlemlerimiz başlamış olup, grup üyesi arkadaşlarımız tayfa liderlerine, münferit olarak katılacak taraftarlarımız ise başvuru linkindeki formu doldurup ayrıca yine mesaj kısmı bölümüne ad soyad - numara bilgilerini doldurarak isimlerini Perşembe günü 17.00'a kadar yazdırabileceklerdir. Deplasman organizasyonumuz Cumartesi sabah Kayserispor Buluşma Noktasında 13.00 toplanma, 14.00 saatleri arasında araçların hareket etmesiyle başlayacak olup saat dilimlerine riayet gösterilmesi önemle rica olunur. Deplasmana herkesin Kayserispor'un renklerine yakışır şekilde atkılı ve Sarı konseptine uygun olarak gelmesi zorunludur, bütünlüğümüz açısından münferit taraftarlarımızın da bu hususa dikkat etmeleri gerekmektedir. Yazılan konsepte uygun gelmeyen hiçbir taraftar deplasman araçlarına alınmayacaktır. Ayrıca deplasman gününe kadar herkesin biletlerini temin edip; maç gününe passolig, bilet, vize gibi işlemlerini son güne bırakmamaları önemle rica olunur. Hareket günü ve saati: Cumatesi 13:00. Hareket yeri: Kayserispor Buluşma Noktası (KBN)' denildi.

Sarı konseptine uymayan deplasman araçlarına alınmayacak

Deplasman Organizasyonu Detayları içinde önemli uyarı yapıldı. Kayserispor taraftarının toplanma yeri: Kayserispor Buluşma Noktası (KBN) olarak açıklandı. Toplanma saati Cumartesi günü saat 13.00'te yapılacak, hareket saati ise 14.00 olarak belirlendi. Taraftarların belirtilen saatlere KBN'de olmalarının altı çizilirken, deplasmana katılacak taraftarın Kayserispor'un renklerine uygun olarak sarı konseptine uygun gelmeleri zorunlu olduğu vurgulandı. Bu konsepte uygun gelmeyen taraftarlar, deplasman araçlarına alınmayacak. diğer yandan, deplasman gününe kadar herkesin biletlerini temin edip, maç günü için Passolig, bilet ve vize işlemlerini son güne bırakmamaları gerektiği de belirtildi. 

Sivasspor-Kayserispor maçına gidecek olanlar dikkat!

Maçın bilet fiyatları şu şekilde:

Süper Lig’in 38. haftasında Sivas'ta oynanacak olan Sivasspor-Kayserispor maçının biletleri satışa çıktı. VIP Alt: 200 TL, Maraton Alt: 150 TL, Maraton Üst: 150 TL, Güney Alt: 100 TL, Güney Üst: 100 TL, Kadın Tribün: 100 TL ve Misafir Tribün bilet fiyatı da 130 TL olarak açıklandı.