Kayserispor'dan ayrıldı gol dahi atamadı!

Emrah Başsan, Kayserispor'dan ayrılıp Sivasspor'a transfer olduktan sonra bekleneni veremedi. Bu sezon 24 maçta gol atamayan Başsan, 7 asist yaptı. Tecrübeli futbolcu, bu hafta eski takımına karşı forma giyecek. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Kayserispor'dan ayrıldı gol dahi atamadı!

Sezon başında Kayserispor’dan ayrılarak Sivasspor’a transfer olan Emrah Başsan, yeni takımında umduğunu bulamadı.

Sarı-kırmızılı takımda istikrarsız performansıyla beklentilere yanıt veremeyen Başsan, Sivas macerasında da başarılı olamadı. Bu sezon Sivasspor formasıyla çıktığı 24 maçta gol atma başarısı gösteremeyen Emrah Başsan, sadece 7 asist yaptı.Sürekli yaşadığı sakatlıklarla eski formunu arayan Emrah Başsan’a, Kayserispor’dan ayrılmak yaramadı. Tecrübeli futbolcu, sarı-kırmızılı forma ile geçtiğimiz sezon 4 gol ve 3 asist yapmıştı. Kariyerinde ilk kez bir sezonu gol atamadan tamamlayan Emrah Başsan, bu hafta eski takımı Kayserispor’a karşı forma giyecek. Tecrübeli futbolcu, geçtiğimiz hafta İstanbulspor maçının 84'üncü dakikasında oyuna dahil olmuştu.

Kayserispor'dan ayrıldı gol dahi atamadı!

Emrah Başsan, 'Gerçekleri zamanı geldiğinde tüm futbol camiası öğrenecek' demişti

Emrah Başsan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Kayserispor'la profesyonel sözleşmem sona erdi. Zamanı geldiğinde yaşanan süreçlere yönelik tabii ki açıklama yapacağım. Konuyla ilgili herkes bir şey söylese de, benim hem saha içinde hem de saha dışında karakterimi, duruşumu ve dürüstlüğümü birlikte çalıştığım, beni tanıyan herkes bilir. Yaşanan süreçlerdeki gerçekleri zamanı geldiğinde tüm futbol camiası öğrenecek. Teşekkürler” dedi.

Kayserispor'dan ayrıldı gol dahi atamadı!

Başsan, 2021-2023 yılları arasında Kayserispor forması giymişti. Başsan, kariyerinde daha önce Galatasaray, Rizespor, Antalyaspor, Fortuna Sittard, Vitória Setúbal, Kayserispor ve Erzurumspor’da da ter döktü.