Sigaraya Yine Zam Geldi!

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar bir sigara grubuna daha zam geldiğini açıkladı. Peki, hangi sigara grubu? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Sigaraya Yine Zam Geldi!

Sigaraya üst üste zamlar gelmeye devam ediyor. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, sosyal medya hesabında yaptığı açıklama ile bir sigara grubuna daha zam geldiğini söyledi.

3 Haziran’dan (bugün) itibaren geçerli olacak zam Güney Kore merkezli sigara üreticisi KT&G grubunun ürünlerine geldi. ÖTV öncesi zamlar gelmeye başladı diyen Dündar, ‘Bir sigara grubuna yarından geçerli olmak üzere 3 TL zam geldi’ diyerek zammı duyurdu.

Gelen zam ile birlikte KT&G grubunun en ucuz sigarası 61 TL olurken, en pahalı sigarası ise 70 TL oldu. Birçok kullanıcı Dündar’ın zam paylaşımına yorum yaptı.

Fiyatlara sitem eden vatandaşlar, ‘Diğer sigara grupları da bu hafta için de zammını yaparak bu işi tamamlar’, ‘100’e kadar yolunuz var’, ‘Daha yeni gelmedi mi maliyet zamları. Şimdi tekrar mı yapacak tüm firmalar. 1 ay sonra birde ötv zammı mı gelecek?’ diyerek sitemde bulundular.