Sevilen Sanatçılar Kayseri'ye Geliyor!

Kayseri Melikgazi Belediyesi'nin düzenlediği 'Sonsuzluk Kervanı' etkinliğine sevilen sanatçılar geliyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Sevilen Sanatçılar Kayseri'ye Geliyor!

Melikgazi Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Sonsuzluk Kervanı’ etkinliğine birden çok sevilen sanatçı konuk oluyor.

Kültür ve Sanat programları ile vatandaşı bir araya getirecek olan ‘Sonsuzluk Kervanı’ etkinliğinde Şair Dursun Ali Erzincanlı, Televizyon Programcısı ve Şair Serdar Tuncer, Ses Sanatçıkı Mikail Şimşek ve Rıdvan Böke’nin yer alacak.

Melikgazi Belediyesi’nin Düzenlediği ‘Sonsuzluk Kervanı’ etkinliği Erciyes Üniversitesi Sabancı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Düzenlenen etkinlikte ünlü isimler yer alacak.

Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu düzenlenen programla ilgili X isimli sosyal medya platformundan paylaşımda bulundu; ‘Haydi Kayseri'm! Sonsuzluk Kervanı'nda buluşalım. Melikgazi Belediyemizin düzenlediği, değerli sanatçılarımız Serdar Tuncer, Dursun Ali Erzincanlı, Mikail Şimşek ve Rıdvan Böke’nin katılımlarıyla gerçekleşecek olan ‘Sonsuzluk Kervanı’ etkinliğimize tüm hemşehrilerimiz davetlidir.’ dedi.

Erciyes Üniversitesi sabancı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan ‘Sonsuzluk Kervanı’ programı, 24 Kasım Cuma günü saat 19.30’da başlayacak.

Sevilen Sanatçılar Kayseri'ye Geliyor!