Sen ne yaptın Burak Yılmaz!

Kayserispor'da, Burak Yılmaz etkisi sürüyor. Genç çalıştırıcı 10 maçtır galip gelemeyen takıma 5 haftada 3 beraberlik, 2 galibiyet kazandırarak, büyük bir başarının altına imza attı. Başarı hikayesi Kayseri haberinde…

Sen ne yaptın Burak Yılmaz!

Kayserispor'da 8 maçlık yenilgi serisinin ardından Recep Uçar'ın yerine takımın başına geçen Burak Yılmaz, başarıdan başarıya koşuyor.

Sarı-Kırmızılı takımın başına geçer geçmez ilk puanını Antalyaspor karşısında alan Yılmaz, ardından zorlu Gaziantep deplasmanında da galibiyeti kaçırdı, fakat 1 puanla dönmeyi başardı. 8 hafta üst üste yenilen Kayserispor'da art arda alınan 2 puan umutları arttırdı. Bu maçlarda oynanan oyun ve istek yüzleri güldürürken, güzel günlerin de habercisi oldu.

Burak Yılmaz ile gelen büyük başarı

Sarı-Kırmızılı takım, Beşiktaş'ı da tek kale maç oynayarak elinden kaçırdı. Kayserispor, güçlü rakibiyle 0-0 berabere kaldı. Bu maçta kaçan 2 puan taraftarı üzerken, oynanan oyun ve kazanma isteği gelecek adına umutları yeşertti. Sarı-Kırmızılı takım, eski hocası Başakşehir FK'yı, İstanbul'da 3-2 yenerek, 10 haftalık galibiyet hasretine son verdi. Bu galibiyetle tüm Kayseri'de yüzler gülerken, gözler Ankaragücü maçına çevrildi. Kendisi gibi düşmemek için oynayan Başkent temsilcisi karşısında 2-0 geriye düşen Kayserispor, muhteşem bir taraftar derneğiyle bu maçı da kazandı. Üst üste kazandığı maçlarla ve aldığı beraberliklerle 5 maçtır yenilmeyen Burak Yılmaz yönetimindeki Sarı-Kırmızılılar, bu hafta sonu Çaykur Rizespor deplasmanına çıkacak. Kayserispor'a ayrı bir hava getiren ve 5 haftada 9 puan kazandıran Burak Yılmaz, kısa zamanda taraftarın büyük sevgisini kazandı.

Sen ne yaptın Burak Yılmaz!

Futbolculuk hayatındaki hırs ve başarısını Sarı-Kırmızılı takıma da yansıtan Yılmaz, böylelikle az zamanda çok iş yaparak, adına altın harflerle yazdırmış oldu.