Şehir ve üniversite hastaneleri yüzlerce personel alacak - Büro, güvenlik, koruma, temizlik aşçı, tekniker...

İş arayanlara müjdeli haber geldi. Şehir ve üniversite hastaneleri toplamda 327 personel alacak. Büro personeli, güvenlik, koruma, şoför, temizlik, aşçı, mühendis, tekniker... Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Şehir ve üniversite hastaneleri yüzlerce personel alacak - Büro, güvenlik, koruma, temizlik aşçı, tekniker...

İş arayanlara güzel haber geldi. Şehir ve üniversite hastaneleri KPSS puanı olana da olmayana da iş imkânı sunacak. Bu kapsamda toplamda 327 personel alımı yapılacak. Büro personeli, güvenlik, koruma, şoför, temizlik, aşçı, mühendis, tekniker... Detaylar Kayseri Anadolu Haber’de…

Şehir ve üniversite hastaneleri yüzlerce personel alacak - Büro, güvenlik, koruma, temizlik aşçı, tekniker...

Kamu hastaneleri ve üniversite hastaneleri kaliteli hizmet verebilmek adına 327 kişilik bir personel alımı yapılacağını duyurdu. Bu durum KPSS puanı olmayanları da kapsayacak büyük bir fırsat olarak görülüyor.

Peki alımlar hangi illerde olacak? İşte detaylar…

Şehir hastaneleri ve üniversite hastanelerinde görev yapmak, sağlık sektöründe büyük bir önem arz ediyor. Bu kapsamda birçok hastanede farklı branşlarda çok sayıda kadro açıldı.

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi’nin yayımladığı ilana göre, üniversite bünyesinde 24 büro personeli, 3 spor uzmanı, 2 şoför, 1 koruma ve güvenlik görevlisi, 2 temizlik görevlisi, 2 mühendis, 1 teknisyen ve 4 aşçı alımı yapılacak.

Bartın Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada, 1 şoför, 8 dersek personeli, 1 tekniker, 15 büro personeli ve 1 koruma ve güvenlik görevlisi pozisyonlarında personel alımı yapılacağı duyuruldu.

Karabük Üniversitesi ise 3 büro personeli, 1 tekniker, 1 teknisyen ve 4 destek personel alacak.

İzmir Bakırçay Üniversitesi’nden yayımlanan ilana göre buraya 12 koruma ve güvenlik görevlisi ile 12 destek personeli alımı yapılacak.
Mardin Artuklu Üniversitesi de 1 avukat, 5 büro personeli, 2 temizlik personeli ve 3 koruma ve güvenlik görevlisi kadroları ile personel alımı yapılacağını duyurdu.

Ayrıca, Sağlık Bakanlığı bünyesinde engelli temizlik görevlisi alımı yapılacağı da duyuruldu.

Başvuru şartları ise şu şekilde, 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

En az 18 yaşında olmak,

İlan detaylarında yer alan pozisyonlar için gerekli eğitimi ve KPSS puanını sağlayan adaylar başvurabilecek. Bu bağlamda, 2022 KPSS sınavlarında, lise mezunları için P94, ön lisans mezunları için P93 ve lisans mezunları için P3 puan türlerinden en az 50 veya 60 puan almak gerekiyor.