Samet Koç'tan TFF'ye çağrı: Seyircimizin Eziyetine Son Verin!

Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç, Kayserispor'un toplamda 9 maçını hafta içinde oynamasına tepki göstererek, ' Artık yeter diyoruz!' dedi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Samet Koç'tan TFF'ye çağrı: Seyircimizin Eziyetine Son Verin!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında oynanacak maçların programı açıklanmasıyla Kayserispor'un Başakşehir maçı 19 Şubat Pazartesi günü oynanacak. Bu maç Kayserispor'un bu sezonki yedinci Pazartesi maçı olacak. Toplamda da 9 maçını hafta içinde oynadı. Kayserispor'un Basın Sözcüsü Samet Koç, takımlarının hafta içinde oynayacağı 9 maçlık programa karşı açıklama yaptı. 

‘Hafta sonu seyircimizin karşısına çıkmak istiyoruz'

Koç, oynanan maçların Yüzde 36'sının hafta içine denk geldiğine dikkat çekerek, Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) seslenerek, hafta sonu karşılaşmalarında seyirci önüne çıkma taleplerini dile getirdi. 

‘Seyircimizin bu eziyeti çekmesini kabullenemiyoruz’

Koç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; ‘Büyük Kayserispor taraftarı; süperlig’in ilk düdüğünden bu yana oynadığımız maçların yüzde 36’sını hafta içi oynamış bir kulüp olarak TFF’ye seslenmek istiyorum. “Artık yeter diyoruz!” Yeni fikstür planında sadece Kayserispor değil, başka takımlarında bu istatistiğe maruz kalmasını istiyoruz. Seyircimizin bu eziyeti çekmesini kabullenemiyoruz. Bizde diğer kulüpler gibi hafta sonu karşılaşması ile seyircimizin karşısına çıkmak istiyoruz. Taraftar derneğimiz bu Kapalı Kale’nin de bu konuda bize destek olmalarını bekliyoruz’ ifadeleri yer alıyor.