Rektör Altun'dan Başkan Kösedağ'a ziyaret!

Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Metin Kösedağ'ı ziyaret etti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Rektör Altun'dan Başkan Kösedağ'a ziyaret!

Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, mayıs ayında Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı olarak yeniden seçilen Metin Kösedağ'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'nde gerçekleşen ziyarette konuşan Rektör Altun, ''Biz üniversite olarak paydaşlarımızla beraber olmak, beraber hareket etmek, ortak problemler, ortak olmayan problemler ne ise çözmekten yanayız.'' dedi.

Altun, Erciyes Üniversitesi'nin birçok faaliyet çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

Bilimsel faaliyetlerde alınan başarıların duyurulmasında Kayseri basının etkili olduğunu dile getiren Altun, ''Biz bunu çok güçlü olarak hissediyoruz. Bu gücümüzün arttırılması ve bağımızın daha da güçlendirilmesinden yanayım. Çünkü süreçte şehrimize katkılar sağlamak üniversite olarak toplumdan uzak değil, toplumlar bütünleşik olarak beraber hareket etmek isteyen ve toplumuna şehrine, ülkesine, tüm insanlığa katkı sağlayan bir üniversiteyiz.'' diye konuştu.

Rektör Altun'dan Başkan Kösedağ'a ziyaret!

ERÜ'nün başarısının artmaya devam ettiğini kaydeden Altun, gelecek dönemde yeni haberlerinin olacağını da söyledi.

Rektör Altun, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ'ı yeniden seçilmesi nedeniyle tebrik etti.

KGC Başkanı Kösedağ ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ''Her zaman paydaşımız olan Erciyes Üniversitesi ve Süleyman Çetinsaya İletişim Fakültesi ile ortak çalışmalarımız devam edecek. Kendisini burada ağırlamaktan son derece mutluyuz. Her zaman beraber çalışmaktan da onur, gurur duyuyoruz.'' ifadelerini kullandı.