Almanlar TOGG'un Yeni Modeli Hakkında Ne Diyor?

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg'un yeni modeli T10X'i analiz eden ve test sürüşü gerçekleştiren Alman otomobil dergisi, Togg'a tam not verdi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Almanlar TOGG'un Yeni Modeli Hakkında Ne Diyor?

Türkiye'nin ilk elektrikli unvanını taşıyan Togg T10X, araç tutkunlarının incelemeye aldığı bir model. T10X, gerek teknik özellikleri gerekse tasarımıyla farklılık yaratıyor. Araç modelindeki T harfi Türkiye'yi, 10 ise aracın C segmentini sembolize ederken X, SUV bir model olduğunu vurguluyor.

Almanlar TOGG'un Yeni Modeli Hakkında Ne Diyor?

Geçtiğimiz haftalarda yeni modeli Togg T10F’in tanıtımını Kayserili iş insanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun yaptığı Togg Alman medyasında büyük ses getirdi. 

Almanya’nın önde gelen otomobil dergisi Auto Bild, ‘Türk Teslası Çok İyi’ başlıklı yazısında, Türkiye’nin yerli ve milli aracı Togg’a övgüler yağdırdı.

Almanlar TOGG'un Yeni Modeli Hakkında Ne Diyor?

Dergide, Türkiye'nin otomotiv alanındaki deneyimine vurgu yapıldı. 

Avrupaya Hazırlanıyor

Türkiye’nin yıllarca farklı ülkelerin markalarını ürettikten sonra kendi yerli ve milli aracı Togg’u ürettiğini belirten dergi, aynı zamanda Togg’un Avrupa’ya açılmaya hazırlandığını yazdı.

Almanlardan Tam Not

Togg T10X ile test sürüşü gerçekleştiren dergi, aracın iç ve dış tasarımına tam not verdi. 

Dergide, Togg'un 4,59 metre uzunlukta ve bin 515 litreye kadar hacimli bagajının seyahate uygun, koltuklarının da çok konforlu olduğu belirtildi. 

Almanlar TOGG'un Yeni Modeli Hakkında Ne Diyor?

Auto Bild dergisi TOGG’un T10X modelini birçok yabancı marka otomobil ile kıyasladı.

Rakiplerini Geride Bırakmaya Hazır

Buna göre, kokpit bölümünün çeşitli dijital araçlar sunduğuna değinen dergi, TOGG’un Dijital ekosistem fikirlerini dışa aktarmayı da başarması halinde rakiplerini geride bırakabileceğinin altını çizdi.

Fiyat performans analizine de yer veren dergi, Togg’ un aynı segmentteki araçlardan daha uygun fiyata sunulduğunu belirtti.