Pes doğrusu, yok daha neler!

Kayserispor teknik direktörü Burak Yılmaz'a PFDK, 1 maç ceza verdi. Kurul, taraftarın neden olduğu saha olaylarından dolayı da ceza verdi. Detaylar Kayseri Haberinde...

Pes doğrusu, yok daha neler!

PFDK, Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz'a 1 maç ceza verdi.

Genç çalıştırıcı, Hatayspor maçında takımın başında yer alamayacak. Yılmaz, Çaykur Rizespor maçında Rizeli bir vatandaşın kaleci Bilal Bayazit'e söylediği sözlerden dolayı tepki göstermişti. Aynı maçta Kapalı Kale taraftarı da ceza aldı. Rizeli taraftarların kurula sevk edilmemeleri de tepkileri beraberinde getirdi.  

PFDK'tan yapılan açıklamada, 'Kayserispor Kulübü’nün, 02.03.2024 tarihinde oynanan Çaykur Rizespor-Kayserispor Trendyol Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 80.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada Kayserispor Kulübü’nün, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 112.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada Kayserispor Kulübü antrenörü Burak Yılmaz’ın, rakip takım tribünlerine ve rakip takım mensubuna yönelik sportmenliğe aykırı hareketleri nedeniyle 1 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 39.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir' denildi. 

Genç çalıştırıcı, Hatayspor maçında yedek kubübesinde takımının yanında olamayacak. Yılmaz, maçı tribünden izleyecek.