Başkan Büyükkılıç sırrını açıkladı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayseri Amatörüne sahip çıkmaya devam ediyor. Başkan Büyükkılıç, Sümer Amatör Evinde gerçekleşen törenle malzeme yardımı yaptı. Başkan Memduh Büyükkılıç, spor yaparak formunu koruduğunu açıklayarak, gençlere altın tavsiyelerde bulundu. Detaylar Kayseri Haberinde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Başkan Büyükkılıç sırrını açıkladı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Amatör spora destek vermeye devam ediyor. 

Son olarak, Sümer Amatör Evi'nde amatör spor kulüplerine malzeme yardımı yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 'Spor Şehri Kayseri' vizyonuyla her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını yineledi.

Başkan Büyükkılıç sırrını açıkladı

Kendisinin de sporu hayatının önemli bir parçası olduğunun altını çizen Başkan Büyükkılıç, gençlere altın tavsiyelerde bulundu.

Başkan Büyükkılıç sırrını açıkladı

Başkan büyükkılıç, 'Spor benim için önemli bir yere sahip. Kendim de sabah işe başlamadan önce mutlaka uzun bir yürüyüş yaparım. Gençler size de tavsiyemdir, bol bol yürüyün' dedi. Amatör spora desteklerinin devam edeceğinin müjdesini veren Büyükkılıç, 'Amatör sporcularımıza, kulüplerimize yılda iki defa olmak üzere spor malzemesi desteğinde bulunmaya devam ediyoruz. Bugün de amatör spor klüpleri malzeme dağıtım törenimizi gerçekleştirdik. Gençlerimize daha iyi bir gelecek sunmak için çalışıyoruz' diye konuştu.

Başkan Büyükkılıç sırrını açıkladı

Başkan Büyükkılıç, 'Başarıdan başarıya koşmaya yeni 5 yıl da devam diyoruz' ifadelerini kullandı. Amatör spor kulüplerine yapılan malzeme yardımında tüm takımlar hazır bulurdu ve Başkan Büyükkılıç'a teşekkür edildi.