Pendikspor maçı öncesi bu haber iyi olmadı!

Kayserispor'da, Lionel Carole'un düz koşulara başlaması moralleri arttırırken, İstanbul'dan gelen haber sevinci kursakta bıraktı. Sarı-Kırmızılı takımın İranlı futbolcusu Ali Karimi, ameliyat oldu. Peki, Ali Karimi, kalan 5 maçta forma giyebilecek mi? Detaylar Kayseri Haberinde...

Pendikspor maçı öncesi bu haber iyi olmadı!

Kayserispor'un bu sezon sakatlardan dolayı yüzü hiç gülmedi.

Sarı-Kırmızılı takımda Lionel Carole'un düz koşulara başlaması moralleri arttırırken, İstanbul'dan gelen haber sevinci kursakta bıraktı. Sarı-Kırmızılı takımın İranlı futbolcusu Ali Karimi, ameliyat oldu. Peki, Ali Karimi, kalan 5 maçta forma giyebilecek mi?

Pendikspor maçı bu haber iyi olmadı!

Kayserispor'dan sağlık bilgilendirmesi geldi

Kayserispor'da, İranlı Majid Hosseini ve Gineli Julian Jeanvier'den sonra Ali Karimi'nin de ameliyat olması, ençokta Burak Yılmaz'ın moralini bozdu. Mevcut oyuncu grubunun foırmsuzluğu, sakat oyuncuların çokluğu genç çalıştırıcının elini kolunu bağladı. Kayserispor'dan bugün Ali Karimi için yapılan sağlık bilgilendirmesinde şu paylaşım yapıldı: 'Ali Karimi, daha önce lomber disk hernisi (bel fıtığı) olduğu bildirilen oyuncumuz bugün Acıbadem Maslak hastanesinde Prof.Dr. Ahmet Alanay tarafından opere edilmiştir. Futbolcumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.' Ali Karimi, Kasımpaşa ile oynanan maçın 62'nci dakikasındasakatlanarak, yerini Carlos mane'ye vermişti.

Neden detaylı bilgi verilmiyor?

Kayserispor Kulüp doktoru Mehmet Karakuş'un, ameliyat olan futbolcuların sezonu kapatıp kapatmadığı bilgisini vermemesi her zaman olduğu gibi yine büyük tepki topladı. Karakuş'un, tepkiler sonrası açıklama yapıp yapmayacağı da merak konusu oldu.