Kırşehir, Nevşehir, Kayseri, Sivas, Niğde Dikkat! – Öyle Bir Geliyor Ki…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 7. Bölge Müdürlüğü Kırşehir, Nevşehir, Kayseri, Sivas ve Niğde olmak üzere İç Anadolu illerini uyardı. Öyle bir geliyor ki… Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Kırşehir, Nevşehir, Kayseri, Sivas, Niğde Dikkat! – Öyle Bir Geliyor Ki…

İç Anadolu Bölgesi’nde Kayseri ve çevresinde bulunan iller, Kırşehir, Nevşehir, Sivas ve Niğde olmak üzere Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü tarafından uyarıldı.

Kayseri Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi; ‘Yapılan son değerlendirmelere göre ülkemiz genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmekte olan sıcaklıkların artmaya devam edeceği bekleniyor. Başta il merkezleri olmak üzere hafta boyunca sıcaklıkların mevsim normallerinin 10 ila 15 derece üzerine çıkacağı tahmin ediliyor’ ifadelerinde bulundu. 

Kayseri’de Perşembe gününden itibaren orta kuvvette rüzgar beklenirken, hava sıcaklıklarının 30 derece civarında seyretmesi bekleniyor.

İç Anadolu Bölgelerinde bulunan iller de hava sıcaklıklarının 30 derece civarında seyretmesi beklenirken, rüzgârın Çarşamba ve Perşembe günleri yer yer kuvvetli rüzgar bekleniyor.

Tüm verilerin yanında bugün Ankara için yapılan açıklamada, il genelinde 24 Nisan öğle saatlerinden itibaren kuvvetli rüzgar ve fırtına beklediği belirtildi.