Murat Duman'ın ayrılması futbolculara bakın nasıl yansıdı?

Kayserispor'da Pendikspor hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken, sportif direktör Murat Duman'ın ayrılması futbolculara pozitif etki sağladı. Son 6 maçtan galibiyetle ayrılamayan Sarı-Kırmızılı takımda futbolcuların son derece moralli ve istekli olduğu dikkatlerden kaçmadı. Kayserispor'da sakatların durumları nasıl? Pendikspor maçına yetişecek var mı? Detaylar Kayseri Haberinde...

Murat Duman'ın ayrılması futbolculara bakın nasıl yansıdı?

Kayserispor’da sportif direktör Murat Duman’ın gönderilmesinin ardından futbolcularda gözle görünür bir değişiklik yaşandı.

Futbolcuların artık yüzleri gülüyor. Bu hafta deplasmanda Pendikspor’a konuk olacak olan Sarı-Kırmızılı takımda özellikle yabancı oyuncuların morallerinin yüksek olması motivasyonun da artmasına neden oldu. Sportif direktör Murat Duman’ın, futbolculara yaptığı anlamsız baskıdan kurtulan Kayserispor, hedefini 3 puan olarak belirledi.

Murat Duman'ın ayrılması futbolculara bakın nasıl yansıdı?

Sakatlardan dönecek olan var mı?

Teknik direktör Burak yılmaz yönetiminde Pendikspor maçının hazırlıklarını sürdüren Sarı-Kırmızılı takımda Majid Hosseini, Julian Jeanvier, Ali Karimi’nin sakatlığı devam ediyor. Lionel Carole de sakatlığını atlattı, fakat ağrılarının devam etmesi ve antrenman eksiğinden dolayı fizyoterapist eşliğinde koşulara devam ediyor. Fransız futbolcunun Pendikspor maçında oynayıp oynamayacağı maç günü belli olacak. Kayserispor, 25 Nisan Perşembe günü yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

Murat Duman'ın ayrılması futbolculara bakın nasıl yansıdı?

Pendikspor-Kayserispor maçı ne zaman oynanacak?

Pendikspor ile Kayserispor arasında oynanacak olan zorlu doksan dakika 28 Nisan Pazar günü Pendik Stadında saat 16:00’da başlayacak. Ligin ilk yarısında oynanan maçı Kayserispor, taraftar desteğiyle 2-0 kazanmıştı.