Özvarinli aday adaylığını açıkladı

İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı Hasan Sami Özvarinli, İYİ Parti'den Kayseri milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Özvarinli saha çalışmalarında moral, motivasyon ve başarma arzusunun yüksek olduğunu söyledi.

Özvarinli aday adaylığını açıkladı

İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı Hasan Sami Özvarinli, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek milletvekili aday adaylığını açıkladı. Acı ve kedere son vermek ümidiyle aday adayı olduğunu kaydeden Özvarinli, “Artık kavgaları ve gerilimleri istemiyoruz. Bu seçimi de güzel bir ortamda tamamlamak ümidiyle bir yola çıktık. İnşallah halkımızın ve genel başkanımızın teveccühüyle bu yolda yol alır daha büyük hizmetler yaparız” dedi.

“GERİLİMLERDEN BIKTIK”

Özvarinli, “Bütün memlekete geldiği gibi Kayseri’ye de seçim heyecanı geldi. Bu heyecanı da ilk defa Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’nde herkesle paylaşmaktan gurur duyuyorum. İnşallah demokratik bir ortamda vatandaşın iradesinin sandığa tam manada yansıdığı bir seçim ortamında sonuçlanır. Gerilimlerden bıkmış bir toplumuz. Artık kavgaları ve gerilimleri istemiyoruz. Özellikle yaşadığımız deprem felaketi acılarımızı artırdı. Artık acıya, kedere, olumsuzluklara hayatımızda yer olmasın. Bu son olsun diyerek de bu seçimi güzel bir ortamda tamamlamak ümidiyle Kayseri’den aday olmak adına aday adayı olarak yola çıktık. İnşallah halkımızın ve genel başkanımızın teveccühüyle bu yolda yol alır daha büyük hizmetler yaparız”

“İLÇELERİMİZ ARTIK DAHA RAHAT”

İlçelerde başarma arzusunun yüksek olduğunu dile getiren İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı Hasan Sami Özvarinli, “İYİ Parti sahada çalışma şartları itibariyle zorluk yaşayan bir parti. İlçe gezilerimizde de şunu gördüğümü açıkça söyleyebilirim ki, ilçe başkanlarımız artık daha rahat. O yüzden daha iyi bir çalışma olacağı kanaatindeyim. İlçe ziyaretlerimizi sürdürürken gördüğüm kadarıyla moral motivasyon yüksek, başarma arzusu ve isteği yüksek” ifadelerinde bulundu.

“KAYSERİ’NİN BÜYÜK PROBLEMLERİ VAR”

Kayseri’nin sorunlarına da değinen Özvarinli, “Kayseri’nin çok büyük problemleri var. Özellikle ekonomi büyük bir problem haline gelmiş durumda. Kayseri için hem sanayi şehri deriz hem ticaret şehri deriz ama bence bu yıllarca Kayseriliyi avutmak için kullanılan bir söylem haline gelmiş. Kayseri’nin seviyesinde olan illere baktığımızda ciddi manada gelir seviyesinde düşme var. Sanayileşme ve yatırım bazında da düşme var. Bu her alanda kendini hissettiriyor. Bir taraftan da çok ciddi manada kontrolsüz de bir göç durumu da var. Ayrıca ulaşımla ilgili de ciddi sorunlarımız var. Ama en önemlisi ben aslında Kayseri’nin tekrar sanayi şehri olmasında mücadele etmemiz gerektiği kanaatine vardım. Milletvekili seçildiğimiz takdirde muhakkak Kayseri halkının tüm sorunlarıyla ilgileneceğiz” diye konuştu. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyet dile getiren Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ise, “Hasan Sami Özvarinli’ye adaylığı konusunda başarılar diliyoruz. Geçmişte de bildiğimiz bir isim. Kendisini burada ağırlamaktan da son derece memnunuz. Allah yolunu açık etsin” dedi. >>Selma Kan