Özel Harekatçı Ertuğrul Kırık şehit düştü - Şehidin duygulandıran görüntüleri!

Bitlis'te görevi sırasında silah kazası sonucu şehit olan Özel Harekat polis memuru Ertuğrul Kırık'ın görevi başındaki görüntüleri ortaya çıktı. Kırık'ın görüntüleri izleyenleri duygulandırdı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Özel Harekatçı Ertuğrul Kırık şehit düştü - Şehidin duygulandıran görüntüleri!

Bitlis’te görevi sırasında silah kazası sonucu şehit olan Özel Harekat Şubesi’nde görev yapan Ertuğrul Kırık’ın görevi başındaki görüntüleri ortaya çıktı. Kırık’ın görüntüleri izleyenleri duygulandırdı. 

Bitlis’te Özel Harekat Şubesi’nde görev yapan Ertuğrul Kırık görevi sırasında silah kazası sonucu yaralanarak hastaneye kaldırılmıştı. Kırık tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düştü. 

Şehit olan polis memuru Kırık için Bitlis Polis Meslek Eğitim Merkezi’nde cenaze töreni düzenlendi.

Kırık’ın Türk Bayrağı’na sarılı tabutu meslektaşlarının omuzlarında getirildi. 

Törende konuşma yapan Bitlis İl  Emniyet Müdürü Ortaç Şekeroğlu, ‘Dün yaşamış olduğu elim kaza sonucu Hakk'ın rahmetine kavuşan Özel Harekat Şube Müdürlüğümüz kadrosunda görevli polis memuru Ertuğrul Kırık kardeşimizi bugün burada ebediyete yolcu ediyoruz. Teşkilatımızda çalıştığı süre boyunca yurdumuzun çeşitli yerlerinde ve yurt dışında fedakârca ve özveri ile görevini ifa eden meslektaşımız, vatanın bölünmez bütünlüğünün korunması, toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması için mesai harcamıştır. Çok kıymetli şehit ailemiz, sizler Ertuğrul kardeşimizin bizlere emanetisiniz. Teşkilatımız her zaman yanınızda olacaktır. Merhum meslektaşımıza Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve tüm meslektaşlarımıza başsağlığı ve sabırlar dilerim. Allah mekanını cennet eylesin’ ifadelerini kullandı.

Şehit Ertuğrul Kırık’ın cenazesi memleketi Erzurum Aşkale ilçesine bağlı Kandilli beldesinin Ortabahçe Köyü’ne gönderilirken Kırık’a ait olan bir video ise izleyenleri duygulandırdı.

Özel Harekatçı Ertuğrul Kırık şehit düştü - Şehidin duygulandıran görüntüleri!