O sudan içmek kanser yapıyor!

Uzman Doktor Gürkan Kubilay sosyal medyada dikkat çekecek bir paylaşımda bulundu. Gürkan Kubilay, su içmenin kanser hastalığına ve romatizmal hastalıklara yol açtığını söyledi. Kayserili vatandaşlar bu haberi araştırıyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri bülteninde…

O sudan içmek kanser yapıyor!

Gürkan Kubilay yaptığı sosyal medya paylaşımında ‘Su içmek kanser yapar’ açıklamalarında bulundu. Kubilay’ın yaptığı bu sosyal medya paylaşımı Kayserili vatandaşlar tarafından büyük yankı uyardı.

Gürkan Kubilay yaptığı paylaşımda ‘Su içmek kanser yapar, su içmek şeker hastası da yapar, su içmek tiroidlerinizi bozar, o da yetmedi su içmek alzheimera da yol açar, su içmek romatizmal hastalıklara da yol açabilir’ açıklamalarında bulundu.

O sudan içmek kanser yapıyor!

Uzman Doktor Gürkan Kubilay videonun devamında ise şunları söyledi; ‘Sizin içtiğiniz plastik şişelerde bulunan suların içerisinde bir litresinde yüz bin plastik parçası var. Son gelişen teknoloji ile bir litre içinde ne kadar küçük parçalar olduğunu saptamak mümkün.

Kubilay devam etti; ‘Kolombiya Üniversitesi’nde 1 hafta önce yapılan bu araştırma yayınlandı. Suların içerisindeki plastik parçalarının çok büyük sıkıntılar oluşturduğunu söyledi ve bu plastik parçalar Inflamasyon’a (enflamasyon) ve videonun başında söylediğim hastalıklara yol açıyor dedi.’

Uzman Doktor Gürkan Kubilay vatandaşların ellerinden geldikçe doğal kaynaklara yönelmesini ve cam şişe içerisinde su içmelerini önerdi.