O Milletvekili Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Oluyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığına o ismin aday olacağı kesinleşti. Bugün resmi açıklamanın yapılması ve bu bilginin kamuoyuyla paylaşılacağı duyuruldu. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

O Milletvekili Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Oluyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için ismi konuşulan Kayseri Milletvekilinin aday olması kesinlik kazandı. Partide bugün yapılacak resmi açıklama ile adaylığı ilan edilecek.

Yerel seçimlere 2 aydan daha az bir süre kalırken, seçim yarışı da kızışıyor. Siyasi partiler Kayseri belediye başkan adaylarını tek tek açıklıyor.
AK Parti’nin Memduh Büyükkılıç’ı yeniden aday göstermesinden sonra diğer partilerde de hareketlilik arttı. İYİ Parti, Kazım Yücel’i aday olarak çıkarırken, Yeniden Refah Partisi Prof. Dr. Abdullah Özkırış’ı çıkardı. Gözler diğer partilere çevrilirken, Saadet Partisi’nden çok konuşulacak bir hamle geldi.

O Milletvekili Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Oluyor!

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan’ın, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı olması kesinlik kazandı. Saadet Partisi’nden yapılan açıklamaya göre, bugün saat 14.00’te Parti genel merkezinde yapılacak aday tanıtım toplantısında Arıkan’ın Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı da kamuoyuyla paylaşılacak.

14 Mayıs’ta yapılan genel seçimlerde CHP listesinden seçime giren ve milletvekili seçilen Arıkan, daha sonra kendi partisine geçmişti. Arıkan’ın aday olabilmek için milletvekilliğinden istifa etmesi gerekmiyor.