Nihayet dönüyor - Kayserispor Haberleri

Kayserispor'da sakat oyunculardan güzel haberler geliyor. Antanlayaspor maçı öncesi sakatlanan ve uzun bir süredir ortalıkta görünmeyen Miguel Cardoso, nihayet antrenmanlara başladı. Portekizli Ankaragücü maçında oynayacak mı? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Nihayet dönüyor - Kayserispor Haberleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor’da sakat oyuncular yavaş yavaş dönüyor. Antalyaspor maçı öncesi sakatlanan ve uzun bir zamandır takımdan ayrı kalan Miguel Cardoso, nihayet göründü. Sakatlığı hakkında geçtiğimiz hafta Başakşahir maçı öncesinde açıklamada bulunulan Portekizli, takıma katıldı. Antrenmanlara başlayan Cardoso, toplamda 64 gündür takımdan ayrı kalmıştı. 
Cardoso’nun yokluğunda hücum hakkında son derece etkisiz kalan Kayserispor’da yüzler gülmeye başladı. Sağ, sol kanat ve forvet hakkında ekstra oyunuyla fark oluşturan Cardoso’nun dönmesi takım içindeki rekabeti de arttırdı. Bu sezon Kayserispor formasıyla 3 maça çıktı. Geçtiğimiz sezonki performansından çok uzak bir görüntü veren Portekizlinin son derece hırslı ve istekli oluşu dikkatlerden kaçmadı. Cardoso, geçtiğimiz yıl Kayserispor formasıyla kariyerinin en başarılı sezonunu yaşamıştı. 

Nihayet dönüyor - Kayserispor Haberleri

Portekizlinin dönmesiyle birlikte Başakşehir maçında hazır olmadığı için varlık gösteremeyen  Boa Morte’nin yedek kulübesine dönmesine kesin gözle bakılıyor. 

Sarı-Kırmızılı kulüpten Başakşehir maçı öncesi yapılan açıklamada, ‘Miguel Cardoso 29.08.2023 tarihindeki antrenman sırasında sağ alt adelesine (gastroknemius) aldığı darbe sonucu orta-ileri derecede kas yaralanması olan sporcumuzun tedavisi spora dönüş aşamasındadır.' bilgisi gelmişti.