Başkan Ali Çamlı'dan dikkat çeken Berna Gözbaşı açıklaması - Kayserispor Haberleri

Kayserispor Kulübü eski Başkanı Berna Gözbaşı'nın temlik konusu ne durumda? Mevcut Başkan Ali Çamlı, Berna Gözbaşı hakkında neler söyledi? Gözbaşı'na paralar ödenecek mi? Ziraat Bankası'na Kayserispor'un ne kadar borcu kaldı? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Başkan Ali Çamlı'dan dikkat çeken Berna Gözbaşı açıklaması - Kayserispor Haberleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Son dönemde Kayserispor'da ciddi tartışmalar yaşanıyor. Başkan Ali Çamlı, kulübün eski Başkanı Berna Gözbaşı hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Gözbaşı’nın kulübün alacaklarına temlik koymasının ardından Başkan Ali Çamlı, nasıl bir hamlede bulunarak, temlikin geri çekilmesini sağladı? 
Berna Gözbaşı’nın temlik işleminde hatalı işlemler olduğunu söyleyen Başkan Ali Çamlı, ‘Berna Gözbaşı’nın kulüpte temliki var. Biz ‘Berna Gözbaşı yalan söylüyor, parası yok’ demiyoruz. Biz Berna hanıma, yapılan temlik işleminin, avukatlar tarafından tespit edilen, hatalı bir işlem olduğu ve bunun Kayserispor Başkanı olan benim, bunu hukuka götürmememin, bana hukuki sorumluluk doğuracağı görevimi yapmamış ve kötüye kullanmış olacağımı bana getirdikleri için, biz Berna Başkanın koyduğu temlikle ilgili, temlikin iptali davası hazırladık. Para vermedi demiyoruz, dekontları var, girişi var. O muhasebe kayıtlar yarın temlik ile ilgili dava hukukta inceleneceği zaman zaten benim konuşmamın bir anlamı yok. Bunu mahkeme inceleyecek’ dedi. 
Şu an Ziraat Bankası'na olan borcun 29 milyon TL kaldığını açıklayan Başkan Çamlı, ‘Temlikler konulurken, bunun hukuki kriterleri var, eğer siz bu temlikleri uygun şekilde koymazsanız, iptali söz konusu olur. Temlik konulduğu zaman hatalı işlem yapıldığı için, biz bunun normal alacak olarak görünecek bu alacak, ama bizim savunduğumuz gibi yanlış yapılmışsa, temlik iptal edilecek. Temlik şu, Kayserispor’un tüm gelirlerine  otomatikman el koyma. Zaten geldiğimden bu yana Ziraat Bankası'na olan ciddi bir borç yükü var. Ziraat Bankası’nda 1 TL kredi çekmedim. Kayserispor’un Ziraat bankasına 29 milyon TL borcu kaldı.’ diye konuştu.

Gazeteci Azim Deniz'in 'Sorun var mı?' programında konuşan Başkan Ali Çamlı'nın, açıklamalarının yazı dizisi Kayseri Anadolu Haberin Kayseri haberinden takip edebilirsiniz.