Mustafa Tokgöz ve Orhan Taşçı Kayserispor yönetimine girecek mi?

Kayserispor'da Olağanüstü Genel Kurul kararının alınmasının ardından gözler Mustafa Tokgöz ve Orhan Taşçı'ya çevrildi. Yeni yönetime bu ikili görev alacak mı? Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Mustafa Tokgöz ve Orhan Taşçı Kayserispor yönetimine girecek mi?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor’da Olağanüstü Genel Kurul kararının alınmasının ardından yönetimde değişiklik olup olmayacağı da gündeme geldi.

Sarı-Kırmızılı kulüpte Basın Sözcüsü Samet Koç’un bırakıp bırakmayacağı merak edilirken, eski yöneticilerden Mustafa Tokgöz ve Orhan Taşçı’nın da adı geçiyor. Tokgöz ve Taşçı’nın yeni yönetime girmek gibi bir niyetlerinin olmadığı öğrenildi. İkili, yönetimde olmadığı süre içinde bile maddi ve manevi yardımlar yaparak destek veriyor.

Sarı-Kırmızılı takıma gönül veren taraftarlar, özellikle Mustafa Tokgöz’ün yeniden gelmesi için sosyal medyadan gündem oluşturuyor. Tokgöz, iş yoğunluğundan dolayı yönetime girmemişti. Tokgöz ve Taşçı’nın yeniden dönmesi için görüşmelerin gerçekleşeceği de gelen bilgiler arasında yer aldı. Net kararın birkaç gün içinde belli olması bekleniyor.