Aşkın Genç büyük mutluluk duydu!

İstanbul Sanatı Odası (İSO) Türkiye'nin İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2022 araştırma sonuçları açıklandı. Kayseri'de bazı firmalar ilk 500 firmanın içinde yer almayı başardı. Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Kayseri'nin bu başarısından dolayı mutluluğunu dile getirdi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Aşkın Genç büyük mutluluk duydu!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbul Sanayi Odası (İSO) bugün Türkiye’nin İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2022 araştırma sonuçları açıklandı. Yayımlanan listeye göre Kayseri’den 17 firma yer aldı.

Açıklanan listede Kayseri’den şu firmalar yer alıyor: “HES Hacılar Elektrik San. ve Tic. A.Ş. ilk sırada yer alırken, Hasçelik Kablo San. ve Tic. A.Ş. ikinci, Mega Metal San. ve Tic. A.Ş. ise üçüncü sırada yer aldı. Geçen yıl bu listede olmayan Kayseri Metal Center San. ve Tic. A.Ş., ve Has Çelik ve Halat San. Tic. A.Ş.”

Aşkın Genç büyük mutluluk duydu!

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım ile Kayseri’den ilk 500’e giren firmaları yayımlayarak, büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Genç’in paylaşımında: “İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) yayınladığı Türkiye’nin ilk 500 Sanayi Kuruluşu 2022 araştırmasında Kayserimizden 17 firmanın yer almasından dolayı büyük bir mutluluk duydum. Kentimizde başarı hikâyesi yazan firmalarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Üreten ve istihdam yaratan tüm girişimcilerimizin her daim yanında olmaya devam edeceğiz.” ifadeleri yer

alıyor.