Mustafa Tokgöz başarının sırrını açıkladı - Kayserispor Haberleri

Kayserispor'un eski Basın Sözcüsü ve iş insanı Mustafa Tokgöz, Kayserispor hakkında övgüyle bahsetti. Tokgöz, Galatasaray'ın takım bütçesine oranları sadece 1 oyuncuya denk olan Kayserispor'un, büyük bir özveriyle elde ettiğini 1 puanın gurur verici olduğunu belirtti. Ayrıntılar Kayseri Anadolu'nun Kayseri  haberinde…

Mustafa Tokgöz başarının sırrını açıkladı - Kayserispor Haberleri

Kayserispor'un eski Basın Sözcüsü ve iş insanı Mustafa Tokgöz, Kayserispor’un, Galatasaray karşısında aldığı 1 puanın gurur verici olduğunu söyledi.  

Kayserispor hakkında övgüyle bahseden Tokgöz, Galatasaray’ın takım bütçesine oranları sadece 1 oyuncuya denk olan Kayserispor'un, büyük bir özveriyle elde ettiğini dile getirerek, teknik direktör Çağdaş Atan'ın zekası, özverisi ve çalışkanlığının yanı sıra oyuncuların inanmışlığının da bu başarının temelini oluşturduğunu vurguladı. Aynı zamanda Başkan Ali Çamlı ve yönetiminin ödemeleri düzenli olarak gerçekleştirmesinin takımın motivasyonunu artırdığına işaret etti. 

Tokgöz, transfer yasağının bulunduğu Kayserispor camiası için gurur verici bir gece olduğunu belirterek, “Kayseri'yi Kayserispor yüceltti, Rakibinin sadece 1 oyuncusunun bütçesine denk takımımız hakkıyla 1 puan aldı. Çağdaş Atan’ın özverisi, zekası ve çalışkanlığı, oyuncularımızın inanmışlığı, Ali Çamlı Başkan ve yönetiminin ödemeleri yapması. Dün gurur gecemizdi. Sıra tahtada İnşallah” ifadelerini kullandı.