Müdür ve ekibi tarlada bakın neyi inceledi?

Kayseri İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Beğendik Mahallesinde hububat ekili alanlarda fenolojik gözlem yaptı. İl Müdürü Bülent Saklav, bitkilerin kardeşlenme döneminde olduğunu belirterek bereketli bir sezon temennisinde bulundu. Ayrıntılar Kayseri Haberinde...

Müdür ve ekibi tarlada bakın neyi inceledi?

Kayseri İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, saha çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Tarımsal üretimin verimliliğini artırmak amacıyla İl Müdürü Bülent Saklav ve beraberindekiler Beğendik Mahallesi'nde bulunan hububat tarlalarında gözlem yaptı.

İl Müdürü Bülent Saklav, Bitkisel Üretim Şube Müdürü Ertan Karakaya, İlçe Müdürü Hakan Yılmaz ve teknik personelle birlikte hububat ekili alanlarda fenolojik incelemelerinde bulundu. 

Müdür ve ekibi tarlada bakın neyi inceledi?

İl Müdürü Saklav, yapılan gözlemler sonucunda hububat tarlalarının bereketli bir hasat dönemine gireceğini belirterek, çiftçilere olumluz bir durumun olmadığı söyledi. Saklav, yapılan kontrollerde bitkilerin kardeşlenme döneminde olduğunu ve herhangi bir sıkıntı olmadığı belirterek bereketli olması temennisinde bulundu.