MHP İl Divan Kurulu bir araya geldi! İl kongresi ne zaman?

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl Divan kurulu toplandı. İl Başkanı Seyit Demirezen Başkanlığı'nda bir araya gelen yönetim ilçe kongre süreci ve Eylül ayında yapılması planlanan il kongresine dair yapılacak faaliyetler hakkında görüşme gerçekleştirdi.

MHP İl Divan Kurulu bir araya geldi! İl kongresi ne zaman?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl Divan kurulu toplandı. İl Başkanı Seyit Demirezen Başkanlığı'nda bir araya gelen yönetim; ilçe kongre süreci ve Eylül ayında yapılacak il kongresine dair yapılacak faaliyetlere dair görüşme gerçekleştirdi.

Mhp İl Başkanlığı'ndan açıklama!

İl divan kurulu ile ilgili partiden yapılan açıklamada, “Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanlığı İl Divan Kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Alınan kararların camiamıza hayırlara vesile olmasını niyaz ederiz” ifadelerine yer verildi.

İl kongresi ne zaman gerçekleşecek?

MHP Kayseri İl Kongresi, 17 Eylül 2023 Pazar günü gerçekleşecek. Kongre Kadir Has Kültür ve Kongre Merkezi’nde saat 10.00’da başlayacak. Kongreye bir süre önce davet edilen MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin katılıp katılmayacağı ise henüz netleşmedi.

Tek aday, tek liste!

MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada yeniden aday olduğunu ve il kongresinin de tek adaylı yapılacağına değinmişti. Demirezen, “Tek aday olarak gireceğim kongremizin hayırlara vesile olmasını dilerim” diyerek tek aday vurgusu yapmıştı. MHP’de ilçe kongreleri de tek aday, tek liste şeklinde yapılmıştı. İlçe kongreleri iki gün içinde tamamlanmıştı.

MHP İl Divan Kurulu bir araya geldi! İl kongresi ne zaman?