Mevsimler Şaşırdı: Elma Ağaçları Çiçek Açtı!

Kayseri'nin Kocasinan ilçesine bağlı Mollahacı Mahallesi'nde son baharda elma ağaçlarının çiçek açtığı görüldü. Bu durum iklim değişikliği ve küresel ısınmanın bir sonucu olarak değerlendiriliyor. Bu olağandışı doğa olayı, sosyal medyadan büyük yankı uyandırdı. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde… 

Mevsimler Şaşırdı: Elma Ağaçları Çiçek Açtı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri'de son günlerde eşine ender rastlanır bir doğa olayı yaşandı. Sonbahar mevsiminde ağaçlar çiçek açtı. Kentin farklı bölgelerdeki meydana gelen bu olay vatandaşları şaşkına uğrattı. Bir vatandaş, Kocasinan ilçesinin Erkilet'e bağlı Mollahacı Mahallesi’nde sonbaharda ağaçların çiçek açtığı görüntüyü fotoğraf çekti. 
Kayseri'deki elma ağaçları sonbaharda açan ile çiçekleri şaşırttı. Bir vatandaş, bu olağandışı manzarayı görüntüleyerek sosyal medya hesabından paylaştı. 

Mevsimler Şaşırdı: Elma Ağaçları Çiçek Açtı!

Uzmanlar, nedenin iklimin değişikliği ve küresel ısınma olduğunu yönünde yorumladı.  Ağaçların üzerinde meyve varken, gerçekleşen doğa olayı, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Uzmanlar, bu tür olayların artarak devam edeceği yönünde görüş bildirdi.