Meteoroloji'den Kayseri'ye 'kar' uyarısı - Yarından itibaren...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 7. Bölge Müdürlüğü tarafından Kayseri için kar uyarısı yapıldı. Haftalık yayımlanan hava tahmin raporuna göre sıcaklıkların yarından itibaren mevsim normallerinin altına düşeceği öngörülüyor. Bölge Müdürlüğü kar ile ilgili de açıklamalarda bulundu. Detaylar haberimizde...

Meteoroloji'den Kayseri'ye 'kar' uyarısı - Yarından itibaren...

Kayseri ve çevresi için haftalık hava tahmin raporu yayımlandı. Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Kayseri'de bugün (5 Mart Salı) havanın az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin edilirken, yarından itibaren sıcaklıkların düşeceği belirtildi.

Yağış Uyarısı

Meteoroloji'den yapılan açıklamada, Kayseri genelinde yarından itibaren (7 Mart Çarşamba) yer yer kuvvetli olmak üzere yağmur, kuzey ve doğu ilçeler ile yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar yağışı görülebileceği bildirildi. Yağışlar nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklar ve ulaşımda aksamalara karşın vatandaşlara da uyarıda bulunuldu.

Kuvvetli Rüzgar Geliyor

Kuvvetli rüzgar konusunda da uyarıda bulunan Meteoroloji, güney ve doğu ilçeleri ile yüksek kesimlerde beklenen rüzgarın, yer yer kuvvetli (30-60 km/sa) olacağı tahmin edilirken, yine vatandaşlara dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulunuldu.

Meteoroloji'den Kayseri'ye 'kar' uyarısı - Yarından itibaren...