Meteoroloji'den Buzlanma ve Don Uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 7. Bölge Müdürlüğü Kayseri ve çevresi için günlük hava tahmin raporunu yayımladı. Meteoroloji buzlanma ve don uyarısı yaptı. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Meteoroloji'den Buzlanma ve Don Uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 7. Bölge Müdürlüğü Kayseri ve çevresi için günlük hava tahmin raporunu yayımladı. Meteoroloji buzlanma ve don uyarısı yaptı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 7. Bölge Müdürlüğü Kayseri olumsuz hava koşullarına karşı uyarıda bulundu. Meteoroloji Buzlanma ve don oluşabileceği, ulaşımda aksamalar olabileceğini duyurdu. Yaşanılabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini söyledi.

Şubat ayında ilk 5 gün hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 7. Bölge Müdürlüğü hava durumuyla ilgili bilgilendirme yayımladı. Şubat ayının ilk haftasında hava nasıl olacak? İşte önümüzdeki günler için hava tahmini:

Bugün Kayseri genelinde hava az bulutlu ve açık olacak. Gece saatlerinde ise puslu ve yer yer sisli bir atmosfer bekleniyor. Rüzgarın kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor. Sıcaklık, mevsim normalleri civarında seyretmeye devam edecek. En yüksek sıcaklık 4,0 derece, en düşük sıcaklık ise -3,9 derece olacak.

1 Şubat Perşembe; Az bulutlu bir gün geçmesi beklenirken, gece ve sabah saatlerinde yer yer sisli ve puslu hava şartları dikkat çekecek. Sıcaklık -5 derece ile 5 derece arasında değişecek. Rüzgar, kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

2 Şubat Cuma; Cuma günü de az bulutlu bir hava bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde sis ve pus etkili olacak. Sıcaklık -6 derece ile 5 derece arasında değişecek. Rüzgar, güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

3 Şubat Cumartesi; Cumartesi günü az bulutlu bir hava hakim olacak. Yine gece ve sabah saatlerinde sisli ve puslu bölgeler görülecek. Sıcaklık 5 derece ile 7 derece arasında değişecek. Rüzgar, güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

4 Şubat Pazar; Pazar günü parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde sis ve pus devam edecek. Sıcaklık -5 derece ile 9 derece arasında değişecek. Rüzgar, batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

05 Şubat Pazartesi; Pazartesi günü parçalı ve çok bulutlu bir hava bekleniyor. Yine gece ve sabah saatlerinde sisli ve puslu bölgeler oluşacak. Sıcaklık -2 derece ile 8 derece arasında değişecek. Rüzgar, batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

Şubat Ayı Sıcaklık Ortalamaları ve Hatırlatmalar;

En düşük sıcaklıkların ortalaması: -4,5 derece
En düşük sıcaklık kaydı (03.02.1974): -31,2 derece
En yüksek sıcaklıkların ortalaması: 6,6 derece
En yüksek sıcaklık kaydı (27.02.1955): 22,6 derece
Aylık toplam yağış miktarı ortalaması: 38,9 mm